Gjest Annypanny Skrevet 25. mai 2019 #1 Del Skrevet 25. mai 2019 Er det noen som har en god oppskrift på sjokoladekakekrem som ikke er kvalmende? Da mener jeg krem til rund kake som kan sprøytes på. Skuffekakekremene er ofte litt for rennende til det. Men jeg synes de som typisk er laget av romtemperert smør, melis og kakao blir veldig kvalmende. Det blir så mye smørsmak rett og slett. Jeg har prøvd å tilsette smeltet sjokolade i kremfløte å bare piske den opp, men synes ikke det var noen innertier det heller. Noen som har en bra en å dele? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
leonie Skrevet 25. mai 2019 #2 Del Skrevet 25. mai 2019 Synes denne er ganske god - en slags kremete sjokoladepudding (eller tykk krem) uten gelatin 😊 Tar gjerne litt mindre sukker i. Kan brukes på kake. https://www.detsoteliv.no/oppskrift/kremete-sjokoladepudding-creamy-chocolate-pudding Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #3 Del Skrevet 25. mai 2019 Må innrømme at jeg foretrekker Toro sin. Syns smørsmaken blir for fremtredende, eller kremen for flytende når jeg lager den selv... Den funker også til å sprøyte på. Anonymkode: 3adbe...5c9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jadzia Skrevet 25. mai 2019 #4 Del Skrevet 25. mai 2019 Har du prøvd å piske kremfløten, for så å ha i smeltet sjokolade under visping? Da blir det en slags mousse. Litt annen smak og konsistens, om du pisker opp etter sjokoladen er blandet i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #5 Del Skrevet 25. mai 2019 Nugatti air Anonymkode: 925be...eb5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #6 Del Skrevet 25. mai 2019 8 timer siden, Annypanny skrev: Er det noen som har en god oppskrift på sjokoladekakekrem som ikke er kvalmende? Da mener jeg krem til rund kake som kan sprøytes på. Skuffekakekremene er ofte litt for rennende til det. Men jeg synes de som typisk er laget av romtemperert smør, melis og kakao blir veldig kvalmende. Det blir så mye smørsmak rett og slett. Jeg har prøvd å tilsette smeltet sjokolade i kremfløte å bare piske den opp, men synes ikke det var noen innertier det heller. Noen som har en bra en å dele? Kremfløte (den skal ikke piskes), melis, kakao og en til to spiseskjeer kaffe. Anonymkode: 304eb...bd0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 25. mai 2019 #7 Del Skrevet 25. mai 2019 Jeg bruker bestandig noen dråper sitronsaft i min. Synes det gir et godt resultat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #8 Del Skrevet 25. mai 2019 1 pk vaniljekrem iblandet 1 plate smeltet kokesjokolade blir godt. Passe mye sjokoladesmak uten å bli for søtt. Anonymkode: a492d...d6e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Butter Skrevet 25. mai 2019 #9 Del Skrevet 25. mai 2019 https://trinesmatblogg.no/recipe/brownies-med-sjokoladekrem/ jeg synes denne er god. Kremosten er litt frisk, men reduser gjerne sukkermengden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå