Jump to content
AnonymBruker

Adams matkasse - erfaringer?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg og samboeren har bestemt oss for å prøve ut Adams matkasse. Hver uke sitter vi litt fast i middagsplanleggingen, og ender stadig opp med at middagskalenderen ser kliss lik ut hver uke, med masse kjedelig mat (vi er egentlig veldig glad i å lage mat begge to, men det blir jo kjedelig når vi spiser det samme hele tiden).

Både jeg og samboeren er litt "kresne" og forskjellige i matveien. Jeg liker best gryter og supper med masse smak og grønnsaker, han er skeptisk hvis måltidet ikke har kjøtt som hovedkomponent. Gjerne bare marinert kjøtt med salat til. Dere skjønner sikkert hvorfor middagsplanlegging hos oss er en utfordring.

Så med matkasse blir vi nok begge utfordret, og begge er faktisk villige til å prøve.

Det virker som Adams sine oppskrifter er gode og gjennomførte, og vi får alle ingredienser og oppskrift på samme sted. Så enkelt!

Men jeg lurer på om noen har erfaringer med matkassen. Er maten god? Har dere laget måltider dere i utgangspunktet ikke ville valgt å lage, men syns maten smakte godt? (Vi er nødt til å ha Adams ettersom de er de eneste som jeg fant ihvertfall som har glutenfri kasse, så hvis dere har forslag om andre kasser er det dessverre ikke aktuelt).

Anonymkode: 032b9...cc1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Vi har vært fornøyd. stort sett kjøpt vegetarkassen, men også prøvd flere av de andre. Glutenfri kasse har vi ikke prøvd.

Anonymkode: b48c4...5fe

Share this post


Link to post
Share on other sites
BMF

Vi har bært kjempefornøyde. Mange nye retter vi ikke har lagd tidligere. Pluss at vi sparte penger på å slutte med impulskjøpene!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Maten er veldig god, men jeg synes det er uforholdsmessig mye grønnsaker i forhold til proteiner. Så det blir en del svinn hos oss.

Anonymkode: ea4ba...f6f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...