Trish Skrevet 17. mars 2019 #1 Del Skrevet 17. mars 2019 Prøve å lage aioli men ble bare kjempetynn, kan jeg redde den ved å ha i enda en eggeplomme og litt mer sennep, sitronsaft salt og pepper? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 17. mars 2019 #2 Del Skrevet 17. mars 2019 ja, men begynn med eggeplommen og så tilsett resten av aiolien litt etter litt mens du visper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trish Skrevet 17. mars 2019 Forfatter #3 Del Skrevet 17. mars 2019 5 minutter siden, onyx skrev: ja, men begynn med eggeplommen og så tilsett resten av aiolien litt etter litt mens du visper. Skal jeg bare ha eggeplomme i den andre skålen eller de andre ingrediensene også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 17. mars 2019 #4 Del Skrevet 17. mars 2019 Jeg ville hatt bare eggeplommen og smakt til tilslutt. Du har jo allerede endel smak i den tynne aiolien? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå