Gå til innhold

Redde aioli


Trish

Anbefalte innlegg

Prøve å lage aioli men ble bare kjempetynn, kan jeg redde den ved å ha i enda en eggeplomme og litt mer sennep, sitronsaft salt og pepper?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ja, men begynn med eggeplommen og så tilsett resten av aiolien litt etter litt mens du visper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, onyx skrev:

ja, men begynn med eggeplommen og så tilsett resten av aiolien litt etter litt mens du visper.

Skal jeg bare ha eggeplomme i den andre skålen eller de andre ingrediensene også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville hatt bare eggeplommen og smakt til tilslutt. Du har jo allerede endel smak i den tynne aiolien? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...