AnonymBruker Skrevet 23. januar 2019 #21 Del Skrevet 23. januar 2019 Herregud. Sjansen for risiko-bakterier er vannvittig liten. Ikke oppfør deg som en allergiker når du går på en smell. Det går fint an å være gravid uten å lage dramatikk og skape scener. Anonymkode: a0c9c...4aa 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2019 #22 Del Skrevet 23. januar 2019 15 timer siden, AnonymBruker skrev: Fikk røkelaks servert i kantinen på jobb i dag. Det var gjemt i en slags hvit saus med grønnsaker og pasta. Trodde det var vanlig laks. kjente på smaken at det var røkt og fikk panikk. Spurte på kjøkkenet om den var kokt, men fikk så diffust svar. Han sa den var varmebehandlet i sausen. legger ved bilde av laksen. Tok bare en bit. Hva gjør jeg videre nå? Anonymkode: 4e830...dba Du slapper av, røkt laks er VARMRØKT og er det også varmebehandlet i varm saus så glemmer du alt og gleder deg til babyen kommer 🙂 Anonymkode: 5a04f...366 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå