AnonymBruker Skrevet 20. januar 2019 #1 Del Skrevet 20. januar 2019 Noen som har air fryer ? Hvilket merke ? Er du fornøyd ? Hva bruker du den til ? Hvor mye plass tar den ? Syns konseptet høres ganske greit ut, siden vi spiser mye pomme frites, kylling og panert fisk. Anonymkode: 5958c...876 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2019 #2 Del Skrevet 20. januar 2019 Dette lurer jeg på også... Anonymkode: 42e45...c1f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest månedrømmer Skrevet 20. januar 2019 #3 Del Skrevet 20. januar 2019 (endret) Jeg har det og elsker den. Bruker den til kyllinglår og nuggets. De blir kjempe saftige og å sprø i skinnet. Pomme frites ,vårruller. Fiskepinner. Svine panetter. Det er enkelt og grei. Du bare slår den på så klarer den seg selv. Hadde et dypfryst kyllinglår. Tok ca 25 så var det klar til spising. Jeg har et merke som heter Anderson den er litt liten så ønsker meg en støre en. Endret 20. januar 2019 av månedrømmer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snabeltann Skrevet 20. januar 2019 #4 Del Skrevet 20. januar 2019 Så de hadde en på europris til 499,-...er dette bare jalla? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 20. januar 2019 #5 Del Skrevet 20. januar 2019 Hva er forsskjell på en luftsteker og en vanlig stekeovn med varmluft?? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest månedrømmer Skrevet 20. januar 2019 #6 Del Skrevet 20. januar 2019 26 minutter siden, Snabeltann skrev: Så de hadde en på europris til 499,-...er dette bare jalla? Funker de. Må bare steke mindre av gangen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest månedrømmer Skrevet 20. januar 2019 #7 Del Skrevet 20. januar 2019 23 minutter siden, Peonjenta skrev: Hva er forsskjell på en luftsteker og en vanlig stekeovn med varmluft?? Bruker ikke noe olje eller fett dermed litt sundere. Enklere for det er tar kortere tid. Og det blir bedre resultat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 20. januar 2019 #8 Del Skrevet 20. januar 2019 14 minutter siden, Nyetanker skrev: Bruker ikke noe olje eller fett dermed litt sundere. Enklere for det er tar kortere tid. Og det blir bedre resultat. Man trenger ikke bruke fett når man steker noe i stekeovnen på varmluft heller. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest månedrømmer Skrevet 20. januar 2019 #9 Del Skrevet 20. januar 2019 Vel det blir som du frtyr steker de. Uten bruk av olje. Det blir saftigere kjøtt og pommes frits blir sprøere. Altså jeg synes det er lettere og bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 20. januar 2019 #10 Del Skrevet 20. januar 2019 5 minutter siden, Nyetanker skrev: Vel det blir som du frtyr steker de. Uten bruk av olje. Det blir saftigere kjøtt og pommes frits blir sprøere. Altså jeg synes det er lettere og bedre. Men det kan du gjøre i varmluft i stekeovn. Ser ikke forskjellen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest månedrømmer Skrevet 20. januar 2019 #11 Del Skrevet 20. januar 2019 1 minutt siden, Peonjenta skrev: Men det kan du gjøre i varmluft i stekeovn. Ser ikke forskjellen. Ja der kan du. Men du kan også bruke air. Du gjør vel som du foretrekker . Jeg liker den og synes den funker bedre. Ja du kan bruke steke ovnen . Men den er større og tar mere tid. Men dette er en smak sak da. Du trenger ikke like det selv om jeg synes det. Jeg synes resultatet blir bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå