Gå til innhold
AnonymBruker

Velg ett krydder

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Av tørre krydder, velg ett (utover salt & pepper) som du MÅ ha i skapet.

Selv må jeg alltid ha hvitløkskrydder.

Anonymkode: 5cf94...4d5

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

alltid presis

Oregano, tror jeg det må bli. Ristet brød med hvitost og et dryss oregano er godt. :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Aromat. Går ikke en dag uten! 

Anonymkode: 1c3e3...ec0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
_popcorn_

Provance! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
applestories

Oregano, om det teller som krydder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
exictence

gurkemeie

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Kaffefrøken

 

Kanel. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
SVK

Chili eller noe annet som er litt sterkt. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ulrikke

Hvitløkssalt (selv om det er "salt" ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Muskath

Gurkemeie

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Piffi!

Anonymkode: 4e4d0...3cb

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Estragon.

Anonymkode: d9fdc...91f

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
boblevann

Hvitløkspulver :) med chilipulver på en svært sterk 2. Plass.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Mitral

Provencekrydder 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
gohege

Timian

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
lipglossy

Karri

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Gurkemeie, basilikum, oregano, chili, hvitløk, kanel, ingefær, sitronmelisse, kardemomme, muskatnøtt, garam masala og tandori. Må vel ingenting, men har jeg dette kan jeg lage det jeg liker. Har desverre ikke bare en favoritt, om så så er det faktisk svart eller rød/grønn pepper. 

Anonymkode: 2dabb...aab

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Kanel. Mye annet er best ferskt eller som (malte) frø, men ikke kanel. Det må være tørt pulver. 

Anonymkode: 3b8b3...74c

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Det klarer jeg ikke. Salt (fra kvern) og nymalt, sort pepper gjør mye. Jeg elsker nymalt pepper.  

Jeg tror jeg skulle kunne lage de fleste europeiske retter med rikt utvalg av grønnsaker, urter og aromater selv om jeg hadde savnet middelhavskrydder. Asiatisk blir vanskelig. 

Anonymkode: dd475...15b

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
COSL Innovator

Karri

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her