Gå til innhold

Utvannet pinnekjøtt, holdbarhet


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

I går skulle jeg egentlig ha pinnekjøtt, men dette ble avlyst grunnet sykdom. Det er ferdig utvannet og ligger nå i kjøleskapet. Vil den holde ett par dager til? (lagt inn i går)

 

Eventuelt, hvor lenge kan det ligge i kjøleskapet?

Anonymkode: 9497b...7e2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville kokt det nå, for sikkerhet skyld. Etter at du har kokt det, kjølt det ned og satt det i kjøleskap, så holder det seg i ca 4 dager :spise: Evt kan du fryse det ned etter at det er kokt.

Anonymkode: 5f0c7...312

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville kokt det nå, for sikkerhet skyld. Etter at du har kokt det, kjølt det ned og satt det i kjøleskap, så holder det seg i ca 4 dager :spise: Evt kan du fryse det ned etter at det er kokt. 

Anonymkode: 5f0c7...312

Hvordan blir det da med oppvarming senere? Varmer man det da i kjele igjen eller bruker man bare mikrobølgeovn?

Har laget pinnekjøtt en gang bare og da ble det laget dagen det skulle. Så på dette er jeg litt blank 😕

Anonymkode: 9497b...7e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Kokt? 😮😬

Anonymkode: 470a1...126

Eller dampe det da :) 

Anonymkode: 5f0c7...312

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kokt? 😮😬

Anonymkode: 470a1...126

Forstod det som at det skal dampes 😛 Som pinnekjøtt skal gjøres 😄

Anonymkode: 9497b...7e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan blir det da med oppvarming senere? Varmer man det da i kjele igjen eller bruker man bare mikrobølgeovn?

Har laget pinnekjøtt en gang bare og da ble det laget dagen det skulle. Så på dette er jeg litt blank 😕

Anonymkode: 9497b...7e2

Flere tips her 

 

 

 

 

 

 

Anonymkode: 5f0c7...312

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Flere tips her 

 

 

 

 

 

 

Anonymkode: 5f0c7...312

Takk :)

Anonymkode: 9497b...7e2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis selskapet må avlyses og pinnekjøttet er ferdig utvannet ville jeg lagt det i fryseren, ta opp kvelden før og ha det par timer på benken, så i kjøleskapet over natta. Damp det som vanlig neste dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...