Gå til innhold

Litt sånn om penisstørrelse .......


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

På 28.12.2018 den 21.10, SlemUlv skrev:

Nå skal det sies at jeg HAR sagt det der.. 😛 Med en som hadde en helt normal gjennomsnittspenis ;) 

Det har jeg også, mange ganger 😅

På 28.12.2018 den 12.48, AnonymBruker skrev:

Rart å lese dette når mine erfaringer er så totalt annerledes. Når dame etter dame forteller meg at de har aldri fått så mange og så sterke orgasmer som etter de fikk prøve seg på bamsen min.

Jeg tror det er mange damer som enten ikke har prøvd, eller er ute etter å forsvare sine småvokste menn her inne....alternativt ren høflighet overfor smågutta.

Anonymkode: 629d9...2b6

Det er jo bare bra at dine partnere er tilfredse med sexen deres. Men igjen er det like stor sannsynlighet at ting blir sagt av ren høflighet til de med store som de med små peniser. Jeg har fått hørt jeg er den deiligste de har hatt sex med av de fleste av mine tidligere sexpartnere, men jeg tar det jo med en stor klype salt fordi jeg vet det er en vanlig ting å si, og de har sikkert sagt det samme til de 10-20 andre de har hatt sex med også bare for å være snill og gi henne selvtillit. Hvor mange damer har du sagt noe lignende til?

Jeg har veldig god sexuel kjemi med samboeren min, og får orgasme så og si hver gang vi har sex, og sånn har det vært i mange år. Og jeg skryter mye av han. Men jeg forteller han jo ikke om at den ene tidligere elskeren min var flinkere til å ta det med ro og lytte til meg under sexen når jeg trengte det, eller at den forrige eksen min ga meg kraftigere orgasmer enn hva han gjør. Nei, jeg ramser heller opp alle de tingene han har og gjør som er "bedre" enn de andre, og aller helst unngår jeg og sammenligne og forteller han bare hvor utrolig digg han og det han gjør er.

Og jeg har som tidligere skrevet prøvd større peniser, og jeg fant dessverre ut det ikke var noe for meg. Men det gjør jo ingenting da det er andre kvinner som liker det, og jeg heldigvis ikke var så forelsket i personen penisen satt på.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

3 timer siden, SlemUlv skrev:

Til dere som fortsatt tror på alpha mann myten: https://www.google.com/search?q=alpha+male+debunked&oq=alpha+male+de&aqs=chrome.2.69i57j0l3.8836j0j7&client=ms-android-huawei-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Han som kom med denne, har selv gått tilbake og sagt det ikke eksisterer. 

 

34 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg vet jeg har alfahannens egenskap til å «eie rommet» når jeg kommer inn.

 

Anonymkode: 629d9...2b6

Om vi skal gå etter hva sjefen i ulveflokken gjør, går han bakerst og passer på at alle er med og har det bra.. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

1. Ikke fake en orgasme, la mannen høre hva som er galt/kan gjøre annerledes.

2. Han med den største penisen (typ 23 cm tenker jeg) jeg har ligget med claimet at det var orgasmegaranti for min del, makan til slappfisk i senga har jeg aldri vært borti. 

3. Den fyren jeg har hatt absolutt best sex med har vel rundt 13 cm lang pikk, passe tykk. Han ser meg og mine behov på en helt annen måte enn noen andre før han har gjort. Jeg trenger ikke engang å fortelle hvordan jeg liker ting før han er på saken. Dette er det kun de med reell erfaring og lærdom som klarer.

 

Avslutningsvis vil jeg si at det hjelper ikke med stor pikk om du ikke vet hvordan man bruker den eller hvordan man behandler en dame.

Anonymkode: 8d0d0...77d

Det hjelper faktisk litt. Empirien sier så.

Anonymkode: cc82c...e62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det hjelper faktisk litt. Empirien sier så.

Anonymkode: cc82c...e62

Helt i tråd med mine erfaringer hvor kvinner som får lov å prøve min store får en helt annen og mye dypere form for orgasme ifølge de selv. 

Selv analsex (som jeg egentlig ikke er noen stor fan av) er visstnok mye bedre når de får oppleve å bli strekt ut skikkelig og ordentlig dypt. Her er min politikk at jeg alltid lar kvinnen sitte på topp å styre «penetreringen» 

Ei dame sa faktisk at det at det er litt vondt i starten men blir så deilig etterpå, er en del av kicket for henne.

Anonymkode: 629d9...2b6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fakta er jo at de fleste er på 13-16cm i snitt. Man alle internettpikker er jo 20cm++.

Selv har jeg 15cm og veldig tykk, fått god tilbakemelding på at den er god på pga ikke for lang. Tykkelsen settes også pris på, å kjenne seg fyllt opp.

Anonymkode: 6a891...fc4

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 2 uker senere...
På 27.12.2018 den 13.48, Ariana807 skrev:

Kommer folk noen gang til å skjønne at kvinner er ulike og ikke liker det samme... 🙄

Jeg foretrekker dem i gjennomsnittlig størrelse, gjerne i den mindre enden av gjennomsnitttlig. Så for meg det mer en nok! 

Men så finnes det kvinner som liker dem større en gjennomsnittet. Det finnes dem som har favorittstørrelse på 14, 15, 16, 17, 18... ca på alle mulige størrelser.

Ingen andre enn meg selv kan si hva jeg liker, damme som jeg ikke kan bestemme at alle kvinner er som meg. 

Et skikkelig innsiktsfullt innspill, Ariana807! De fleste  kvinner er nok enig med deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Størrelser kan være så mangt. Lkeså preferanser. Mn har en  med lengde som jeg tror er i nedre kant av middelgjennomsnittet, mens tykkelsen er i øvre kant., ifølge alle disse ndersøkelsene en finner på nettet.  Etter min erfaring er det tykkelsen som det er viktigst passer. Og det viktigste er jo hvordan den brukes av begge, stillinger osv.

Anonymkode: 8577e...ac0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...