Gå til innhold

Kan man varme majones?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei. Lager en majonesblanding med karri og sukker til en pastasalat. Problemet er at sukkeret ikke "løser seg opp" og jeg lurer på om det er mulig å varme majones litt i foreks en panne for å smelte sukkeret litt? 

Eller vil den skille seg å bli ekkel? 

Anonymkode: 3384e...6fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det tror jeg ikke blir bra. Men så mye sukker er det vel heller ikke i? 

Anonymkode: 463a5...0b2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Majones består mest av olje, litt egg og andre ingredienser. Du bør allikevel ikke varmebehandle majones. 

Anonymkode: 5cb8e...ae1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sikkert for sent nå, men en annen gang kan du kanskje prøve med honning i stedet for sukker. :) 

Oppvarming er ikke å anbefale. 

Anonymkode: 53a01...d4f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må bare lage den majonesen litt tidligere, da løsner sukkeret opp seg med litt tid.  Med varmebehandling "splitter" majones seg.  

Anonymkode: 70e7b...41f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Raptuza er inne på noe her, forøvrig er den beste effekten av å varme majones å slenge det i sjokoladekakerøre. Det blir veldig saftig og juicy😛

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, Isaccis said:

Raptuza er inne på noe her, forøvrig er den beste effekten av å varme majones å slenge det i sjokoladekakerøre. Det blir veldig saftig og juicy😛

Fett er ordet.

Anonymkode: 8de35...fd8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, AnonymBruker skrev:

Kan sukker i det hele tatt løse seg opp i olje?

Anonymkode: 12e5e...d8d

Usikker, men nå er det jo mye annet enn olje i majones. 

Anonymkode: 53a01...d4f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...