Gjest Stella Rose Skrevet 24. september 2018 #1 Del Skrevet 24. september 2018 (endret) Jeg krydrer alltid, men har hørt at mange ikke krydrer kjøttdeig/karbonadedeig, og klager på at det ikke smaker noe. Hva gjør du ? Krydrer forresten mens jeg steker. Endret 24. september 2018 av Stella Rose Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_popcorn_ Skrevet 24. september 2018 #2 Del Skrevet 24. september 2018 Steker i smør, og krydrer med salt og pepper. Ellers varierer det jo litt på hva man lager. Lager jeg taco så krydrer jeg ikke ekstra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aragorn ll Elessar Skrevet 24. september 2018 #3 Del Skrevet 24. september 2018 Om du mener før jeg steker det så nei. Mener du etter at det er stekt og jeg blander det med spagetti eller makaroni så ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meadow Skrevet 24. september 2018 #4 Del Skrevet 24. september 2018 Spørs hva jeg skal bruke det til, men bruker ihvertfall salt og pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå