Gå til innhold

Lammeskank uten vin?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har fått noen lammeskanker jeg har lyst til å lage til middag i kveld, men når jeg ser på oppskrifter på nett, så sier alle at jeg skal steke dem med vin eller øl. Jeg har rester av en nydelig rødvinssaus jeg har tenkt å bruke til maten, så jeg ønsker ikke å måtte ta en rødvinsflaske for å få laget kjøttet. Er det noen som har forsøkt å steke lammeskanker uten vin eller øl? Er det mulig å bare krydre kjøttet og sette det i ovnen, eller vil det da bli tørt? Det er ikke et fint selskap jeg lager mat til, kun mannen og meg så jeg vil egentlig helst gjøre det så enkelt som mulig. Noen som kan hjelpe meg litt?

Anonymkode: a25e7...240

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan fint lage lammeskanker uten vin. Har du stekepose? I så fall kan du brune kjøttet på alle sider før du legger det i stekepose i ovnen på maks 150 grader. Det går greit uten stekepose også, men jeg synes kjøttet blir mørest i pose.

Anonymkode: b4782...dc2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

59 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Du kan fint lage lammeskanker uten vin. Har du stekepose? I så fall kan du brune kjøttet på alle sider før du legger det i stekepose i ovnen på maks 150 grader. Det går greit uten stekepose også, men jeg synes kjøttet blir mørest i pose.

Anonymkode: b4782...dc2

TS her.

Takk for svar. nei jeg har ikke stekepose, med vil det gjøre susen å legge dem i en ildfast form og dekke godt til med aluminiumsfolie? Pleier du å ha noe annet i stekeposen enn skankene, eller blir de gode om de ligger alene og?

Anonymkode: a25e7...240

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...