Nilma Skrevet 11. mars 2005 #21 Skrevet 11. mars 2005 Du kan lage en deilig eggerøre med mye eggeplommer. Ha i noen hele egg i tillegg, gå ellers frem som du pleier, og jeg kan love deg en fantastisk eggerøre.
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2011 #22 Skrevet 22. januar 2011 Noen andre gode forslag til å bruke 7 eggeplommer?
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2011 #23 Skrevet 22. januar 2011 Noen andre gode forslag til å bruke 7 eggeplommer? Du fikk ikke mange nok av dem som var her, altså?
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2011 #24 Skrevet 22. januar 2011 Var ikke så mange gode forslag syntes jeg. Derfor jeg spør... 1
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2011 #25 Skrevet 23. januar 2011 Hjemmelaget majones eller hvitløksmajones. http://kjoekkentjeneste.blogspot.com/2010/12/hjemmelaget-majones.html
Henkie Skrevet 23. januar 2011 #26 Skrevet 23. januar 2011 (endret) Is med nugatti du. Det må bli min favoritt Eller med litt pistasje og sjokolade kanskje. Det har jeg ihvertfall. Creme brule hørtes også godt ut, men holder meg unna desserter om dagen. Lage seinere, i påsken. Da er det lov med sånn kos. Litt OT, men hvis du prøver å holde deg unna desserter som feks creme brulee, tror jeg ikke du skal stappe i deg hjemmelaget is med nugatti, pistasje og sjokolade heller :-) Endret 23. januar 2011 av Henkie 2
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2019 #27 Skrevet 20. desember 2019 Dette "problemet" dukket opp igjen etter kokosboller og kokosmakroner... Noen friske nye ideer? Anonymkode: 7489e...85d
Arkana Skrevet 20. desember 2019 #28 Skrevet 20. desember 2019 Vi lager hjemmelaget majones til å ha på koldtbordet til jul, i tillegg bruker vi hjemmelaget majones i potetsalaten til samme koldtbord så det er aldri noe problem å få brukt opp eggeplommer her. 1
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2019 #29 Skrevet 20. desember 2019 Du kan prøve å grave de. Fyll en flat ildfast form el lign med 50/50 salt og sukker blandet. Lag en grop til hver plomme. Legg de i og ha salt/sukker over til de er dekket. Skal stå i 12-24 timer. Så børster du de frem og skyller de forsiktig, før de tørkes i stekeovnen på 50 grader. Disse kan du bruke som parmesan, rive over pasta, tartar og salat. Smaker veldig umami. Anonymkode: 03f1f...5dc
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2019 #30 Skrevet 20. desember 2019 Crème brûlée eller hjemmelaget is. Anonymkode: 5f236...8e8
Ruskemor Skrevet 20. desember 2019 #31 Skrevet 20. desember 2019 Majones, vaniljekrem/-saus og is er det jeg hadde vurdert å lage😊
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2019 #33 Skrevet 20. desember 2019 Creme Brulee Bearnaisesaus (og en god biff...) Berlinerkranser Ellers er Carbonara som nevnt ovenfor her veldig godt! Anonymkode: a339a...972
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2019 #35 Skrevet 20. desember 2019 Pikekyss med plommer: https://www.google.no/amp/s/justnorwegianfood.wordpress.com/2013/12/08/eggeplommer-til-overs/amp/ Anonymkode: 7e9eb...08f
Rytz Skrevet 20. desember 2019 #36 Skrevet 20. desember 2019 Har dilla på bananpannekaker for tiden 🤤
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2019 #37 Skrevet 21. desember 2019 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Dette "problemet" dukket opp igjen etter kokosboller og kokosmakroner... Noen friske nye ideer? Anonymkode: 7489e...85d Tråden er fra 2005!!!!! Men hvis du skal ha en ny idé, så foreslår jeg å kjøpe eggehviter på flaske, så unngår du å få et overskudd av eggeplommer. Anonymkode: 074fe...e6f
abc123detvardet Skrevet 21. desember 2019 #38 Skrevet 21. desember 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tråden er fra 2005!!!!! Og egg er fortsatt egg. 4
Kinder Skrevet 21. desember 2019 #39 Skrevet 21. desember 2019 https://www.matprat.no/artikler/ravarer/dette-kan-du-lage-av-eggehviter-og-eggeplommer/
_popcorn_ Skrevet 23. desember 2019 #40 Skrevet 23. desember 2019 On 12/20/2019 at 2:24 PM, AnonymBruker said: Dette "problemet" dukket opp igjen etter kokosboller og kokosmakroner... Noen friske nye ideer? Anonymkode: 7489e...85d Suksessterte med kjeksbunn! Kan også lages i "småkake størrelse" 😄 perfekt til kakefatene i jula!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå