Gå til innhold

Dere som har bygd inn jacuzzi på terrassen


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er den nedfelt? Eller satt oppå? Hva var kostnadene? Og hva ga dere for selve jacuzzien? Merke/plass og er du fornøyd? 😄 
Evt forandringer i strømregning?

Vi har ønsket oss lenge men er så usikker på hvor mye det faktisk kommer til å bli brukt. Om det er verdt det. 

Anonymkode: 4727b...0de

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Fortsetter under...

Har ikke, men har også lyst på. Har gjort litt research på nett og lært at man må være obs på isoleringen og driftskostandene. De billigste kan være dårlig isolert og ha dårligere rensesystemer slik at strømforbruket blir høyt og vedlikeholdsbehovet med kjemikalier blir stort. Det kan lønne seg å legge litt penger i en kvalitets-jacuzzi for å få billigere og enklere drift etterpå. En godt isolert jacuzzi sies å koste ca 2-300,- i måneden i strømutgifter pluss eventuelle kjemikalier. Kjemikaliebehovet reduseres kraftig med UV-rensing og ved at man dusjer og er helt ren før man kryper oppi.

Hva slikt koster er jo umulig å si, men det vil koste mer enn selve prisen på enheten. Det tilkommer kanskje frakt/kranbil, elektriker og materialer og arbeid for å ha et sted å sette den. Den veier fort et par tonn eller mer når den er full av vann, så du skal ha et rimelig godt fundament for den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...