AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #1 Del Skrevet 17. juli 2018 Jeg tenker på pitabrød som får en litt gyllen skorpe, også pleier jeg å putte noe kjøtt inni der. Hørt at det er mye akrymlid der? Anonymkode: 03ed7...1ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stella Rose Skrevet 17. juli 2018 #2 Del Skrevet 17. juli 2018 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Macro Skrevet 17. juli 2018 #3 Del Skrevet 17. juli 2018 (endret) Aldri hørt om akrymid, men sist jeg åpnet en pakke pitabrød blei jeg slått beint ned av seks illsinte pitabrød. På mitt eget kjøkken! Endret 17. juli 2018 av Macro 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #4 Del Skrevet 17. juli 2018 Ja, det er dritfarlig. Hvis du spiser det får hele familien kreft og dør. Dessuten kommer alle til helvete, der man må drikke akrymlid med sugerør mens man etser opp innvendig. Anonymkode: 5ebcc...9a7 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 17. juli 2018 #5 Del Skrevet 17. juli 2018 4 minutter siden, Macro skrev: Aldri hørt om akrymid, men sist jeg åpnet en pakke pitabrød blei jeg slått beint ned av seks illsinte pitabrød. På mitt eget kjøkken! Jeg ble bitt av hele hurven og måtte sy jaffal 12 sting både oppe og nede. Bra de ikke har større tenner😀 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Macro Skrevet 17. juli 2018 #6 Del Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, LittDiva skrev: Jeg ble bitt av hele hurven og måtte sy jaffal 12 sting både oppe og nede. Bra de ikke har større tenner😀 Du verden! Jeg slapp relativt billig unna siden naboen hørte meg skrike. Utsetter meg aldri for den dritten igjen!😨 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 17. juli 2018 #7 Del Skrevet 17. juli 2018 (endret) 3 minutter siden, Macro skrev: Du verden! Jeg slapp relativt billig unna siden naboen hørte meg skrike. Utsetter meg aldri for den dritten igjen!😨 Jeg er såpass glad i pitabrød at jeg har gjort det igjen, men aldri alene! Mannen min er skarpskytter så han må være parat når jeg åpner pakken, klar til og skyte så fort de jævlene begynner og glefse😬. Inni ovnen, holde luken igjen til de er myrdet og da går det bra! Endret 17. juli 2018 av LittDiva Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #8 Del Skrevet 17. juli 2018 2 minutter siden, LittDiva skrev: Jeg er såpass glad i pitabrød at jeg har gjort det igjen, men aldri alene! Mannen min er skarpskytter så han må være parat når jeg åpner pakken, klar til og skyte så fort de jævlene begynner og glefse😬. Inni ovnen, holde luken igjen til de er myrdet og da går det bra! Skarpskytter?? Anonymkode: 03ed7...1ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #9 Del Skrevet 17. juli 2018 12 minutter siden, Macro skrev: Aldri hørt om akrymid, men sist jeg åpnet en pakke pitabrød blei jeg slått beint ned av seks illsinte pitabrød. På mitt eget kjøkken! http://www.matportalen.no/uonskedestoffer_i_mat/tema/stoffer_ved_tillaging_av_mat/akrylamid Anonymkode: 03ed7...1ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bøff Eløff Skrevet 17. juli 2018 #10 Del Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: http://www.matportalen.no/uonskedestoffer_i_mat/tema/stoffer_ved_tillaging_av_mat/akrylamid Anonymkode: 03ed7...1ac Burde du ikke bekymre deg for stekte poteter framfor pitabrød? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 17. juli 2018 #11 Del Skrevet 17. juli 2018 (endret) 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Skarpskytter?? Anonymkode: 03ed7...1ac Ja🤔Det har jeg også vært. Endret 17. juli 2018 av LittDiva 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 17. juli 2018 #12 Del Skrevet 17. juli 2018 (endret) Kaffe er også farlig. Full av akrylamid. Stort sett ganske farlig å leve. Endret 17. juli 2018 av Muskath Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arabella Skrevet 17. juli 2018 #13 Del Skrevet 17. juli 2018 21 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg tenker på pitabrød som får en litt gyllen skorpe, også pleier jeg å putte noe kjøtt inni der. Hørt at det er mye akrymlid der? Anonymkode: 03ed7...1ac Hva er akrymlid? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #14 Del Skrevet 17. juli 2018 Du kan jo lese denne her: Anonymkode: bcf2a...8dd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #15 Del Skrevet 17. juli 2018 Tror en skal spise mye pitabrød før det blir farlig.....men sånn er det vel med alt! På den annen side så skal en jo dø av noe....🙄 Anonymkode: e6404...57a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cyndaquil Skrevet 17. juli 2018 #16 Del Skrevet 17. juli 2018 Alt i livet med måte 😊 spis pitabrød, men ikke spise 47 i uka. Så er det ikke farlig uansett hva de hadde inneholdt. Slapp av 😊 det eneste er at de kan bite slik som noen her har svart (litt humor er lov) 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #17 Del Skrevet 17. juli 2018 Jeg har i hvert fall blitt drept av pitabrød opptil flere ganger. Anonymkode: d916d...7bb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Akhenaton Skrevet 18. juli 2018 #18 Del Skrevet 18. juli 2018 Det er en Stephen King film som handler om en familie som flytter inn i et hus hvor det ligger pitabrød igjen i kjøleskapet etter de forrige leietakerne. Skal hilse og si det ble færre besøk på kebabsjappa etter å sett den filmen der. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2018 #19 Del Skrevet 19. juli 2018 På 17.7.2018 den 19.02, Arabella skrev: Hva er akrymlid? Det er et agn lagt ut for å lokke fram dem som tvangspreget må rette andres skrivefeil. Anonymkode: 3fc3a...25b 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bonusmammaen Skrevet 19. juli 2018 #20 Del Skrevet 19. juli 2018 Det er vel mengden det går på, ikke farlig å spise pita, knekkebrød, chips, fries i blant. Men.. når man friterer, baker, griller og steker over 120 grader vil akrylamid dannes under tilbereding. Spesielt potet og korn baserte matvarer og ja det er konstantert at akrylamid er kreftfremkallende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå