AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #1 Del Skrevet 28. juni 2018 Skal lage en fløyelsmyk saus med fløte, tomater, s.t.tomater, spinat og litt parmesan. Krydrer med hvitløk, chili og basilikum. Skal helles over tagliatelle og brunet kylling bakt i ovn❤ beklager matpornografi. Kunne tenke meg å servere det med brød og eventuelle andre tilbehør, men så er det sånn at jeg syns foccacia og ciabatta er antiklimatiske brød. Ønsker gjerne tips, send gjerne linker. Skal serveres til en mann jeg vil (fortsette) å imponere😂 Anonymkode: ac359...e6d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #2 Del Skrevet 28. juni 2018 Antiklimatiske brød?? Anonymkode: 4b0d9...fee 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #3 Del Skrevet 28. juni 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Antiklimatiske brød?? Anonymkode: 4b0d9...fee You read it. Anonymkode: ac359...e6d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 28. juni 2018 #4 Del Skrevet 28. juni 2018 Nå blir dette en språktråd, men på norsk er det ingen ting som heter antiklimatisk. Jeg regner med du mener «noe som er et antiklimaks» eller for å si det både bedre og enklere: «skuffende». Jeg lever sammen med en karbohydratelsker, som gjerne kan spise både poteter og brød sammen, og som mer enn gjerne tar brød til pastaen, så hvis dere er likedan vil jeg anbefale noe så tradisjonelt som en loff til denne retten. Å spise resten av den gode sausen på tallerkenen ved hjelp av et mykt og lyst brød som suger til seg væske er jo godt, da Jeg har ingen gode oppskrifter for hånden, men en skikkelig smørloff er aldri feil. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KikiEco Skrevet 28. juni 2018 #5 Del Skrevet 28. juni 2018 Bak et lyst surdeigsbrød. 😋 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sheltay Retrac Skrevet 28. juni 2018 #6 Del Skrevet 28. juni 2018 Hjemmebakt smørloff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mkigjen Skrevet 28. juni 2018 #7 Del Skrevet 28. juni 2018 Hadde skippet brødet,kremet pasta er mektig nok i seg selv.. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pal Fungi Skrevet 28. juni 2018 #8 Del Skrevet 28. juni 2018 4 minutter siden, Mkigjen skrev: Hadde skippet brødet,kremet pasta er mektig nok i seg selv.. Enig, heller bare en grønn salat til. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mkigjen Skrevet 28. juni 2018 #9 Del Skrevet 28. juni 2018 1 minutt siden, Siv85 said: Enig, heller bare en grønn salat til. Også very enig 🙂 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #10 Del Skrevet 28. juni 2018 Ikke brød til pasta. Hvetemel med hvetemel. Det er flatt, tungt, og kjedelig. Pasta er en rett i seg selv. Du finner ikke en eneste italiener som vil finne på å servere noe til pasta. Anonymkode: c2165...92a 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #11 Del Skrevet 28. juni 2018 Skal du ha brød så MÅ du jo ha focaccia! Finnes ikke noe bedre. Ev. surdeig. Eller du kan ha grissini. Anonymkode: af419...4d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mkigjen Skrevet 28. juni 2018 #12 Del Skrevet 28. juni 2018 Topp retten din med litt ruccola salat, det blir nydelig mot den tunge kremete sausen 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #13 Del Skrevet 28. juni 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: You read it. Anonymkode: ac359...e6d Nei, jeg gir vel heller blaffen i å svare noe vettugt, tenker jeg. Høres ut som en grei pasta da, dvs ok hverdagsrett. Anonymkode: 4b0d9...fee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 28. juni 2018 #14 Del Skrevet 28. juni 2018 Legg ut oppskrift a 😍 hørtes himmelsk ut! Apropos brød (jaja, jeg vet at en italiener mest sannsynlig ikke ville servert brød med pasta og at det egentlig er litt fyfy, men heldigvis har man lov til å spise akkurat det man vil, så om man har lyst på brød til pasta så er det ingenting i veien for det). Hva med et eltefritt brød til? Hvitløksbrød er jo fantastisk, men kanskje litt for dominerende ved siden av. Mat på bordet har hvertfall en haug av varianter https://matpaabordet.no/2011/02/04/eltefritt-hvitloksbrod/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
spinner Skrevet 28. juni 2018 #15 Del Skrevet 28. juni 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Antiklimatiske brød?? Anonymkode: 4b0d9...fee Det betyr frossent brød her på østlandet for tiden 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #16 Del Skrevet 28. juni 2018 2 timer siden, spinner skrev: Det betyr frossent brød her på østlandet for tiden Selv lurte jeg på om det var brød som motvirket klimakteriet. Sikkert greit med frossent brød der også! Anonymkode: 4b0d9...fee 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2018 #17 Del Skrevet 30. juni 2018 På 28.6.2018 den 20.35, Marimba skrev: Legg ut oppskrift a 😍 hørtes himmelsk ut! Apropos brød (jaja, jeg vet at en italiener mest sannsynlig ikke ville servert brød med pasta og at det egentlig er litt fyfy, men heldigvis har man lov til å spise akkurat det man vil, så om man har lyst på brød til pasta så er det ingenting i veien for det). Hva med et eltefritt brød til? Hvitløksbrød er jo fantastisk, men kanskje litt for dominerende ved siden av. Mat på bordet har hvertfall en haug av varianter https://matpaabordet.no/2011/02/04/eltefritt-hvitloksbrod/ Kylling: sett ovnen på 175 grader. Legg 4 hvitløksfedd, 5 s.t. tomater og en halv kutta rødløk i en ildfasft form. Brun ønsket antaøø kyllingfilet i panne, krydre med salt og pepper. Legg de oppå grønnsakene i den ildfaste formen. Fyll vann til de dekker halvveis opp til kyllingene. Dekk med aliminiumsfolie og sett i ovn. Stekes i 1-1.5 t, alt etter hvor store kyllingbiter du har. Saus: Smelt en klatt smør, ha 2 knuste hvitløksfedd og en klype hakket chili oppi smøret(jeg bruker tørkede flak fra krydderglass). Når det koker, ha oppi 2 skjeer mel og lag jevning. Fyll så et stort glass vann og spe jevningen med litt og litt av vannet, til du får en passe tykk saus. Legg oppi 5 s.t. tomater og la det småkoke noen min, rør ofte. Spe igjen med 1 dl eller ønskelig med fløte, og la småkoke et par min til. Krydre så med basilikum, masse parmesan, legg oppi ferske spinatblader i ønskelig mengde. Bruk gjerne andre krydder også, jeg syns aromat er godt oppi. Sausen er ferdig når spinaten er brutt ned og har blitt myk og noe mørkere i fargen. Serveres over ønsket pasta. Tips: jeg skjærer kyllingfiletene i 2 eller 3 biter for å minske steketid. Legg s.t.tomater i serviett eller tørkepapir så oljen får tørket av (for de som skal i sausen, de som skal i formen kan gjerne være oljete). Anonymkode: ac359...e6d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2018 #18 Del Skrevet 30. juni 2018 Det ble ikke noe brød den kvelden. Bare på mårran, if yoy know what i mean😉😉😉😉😉 Anonymkode: ac359...e6d 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2018 #19 Del Skrevet 30. juni 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det ble ikke noe brød den kvelden. Bare på mårran, if yoy know what i mean😉😉😉😉😉 Anonymkode: ac359...e6d Vulgært Anonymkode: c30fe...732 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2018 #20 Del Skrevet 30. juni 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vulgært Anonymkode: c30fe...732 Penis Anonymkode: 7b093...9f9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå