Gå til innhold

Gregors kafe AS (åpent fra kl 10-21)


Gjest Gregor Clegane

Anbefalte innlegg

Har ikke rukket å besøke "oss" i dag, men er det noen rester igjen kanskje? :biggrin: 

På 28.2.2018 den 19.34, Daryl Dixon skrev:

Det er fare for kulemage om man spiser for mange. 

Er det noe galt  ha en kul mage også nå da? :laugh: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Daryl Dixon
24 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Har ikke rukket å besøke "oss" i dag, men er det noen rester igjen kanskje? :biggrin: 

Er det noe galt  ha en kul mage også nå da? :laugh: 

R9tXcgP.gif.d63f43b23b12eebe4cf7920687626800.gif

Kanskje det kan være nyttig lell..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Daryl Dixon

Jeg vil veldig gjerne ha en slik en Hoppe. Overfylt med masse godt pålegg, smør OG majones! :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

5 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Tar gjerne en skolebolle :) Tusen takk :)

:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Catalina Culès said:

Varm kakao, er servert

Bilderesultat for hot chocolate gif

Vært så kaldt i det siste :fryser:   da er det digg med litt varm kakao. :)

Endret av godjenten
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ramler innom siden det er en stund til middag.  😊

Ja, hei. Kan jeg få skiver med meierismør og

- ost og skinke m/ paprika.

- leverpostei m/ sylteagurk og sprøstekt bacon.

- roast beef, sylteagurk, løk og remulade.

- brunost m/ bringebærsyltetøy.

Og en liter kald melk, og en kopp kaffe.   

Tusen takk!   :takke:

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

6 timer siden, Daryl Dixon skrev:

Jeg vil veldig gjerne ha en slik en Hoppe. Overfylt med masse godt pålegg, smør OG majones! 

DER nevner du en ting som liksom er fellesnevneren med alt som er godt på skiva: majones! :rodmer: 
Jeg er fryktelig glad i det "stuffet" der og kan ha det på nesten alt. Så kommer majonessalater i tillegg... :daane: 
Har forsøkt å lage det selv, men jeg får ikke til rett smak liksom. Min favoritt er Hellmanns av den ekte typen.
Litt skarp og fyldig. Masse på skiva. :ninja: 

6 timer siden, Rumle skrev:

Og nybakte skoleboller til de som vil ha det 

Jatakk. :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Daryl Dixon
55 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

DER nevner du en ting som liksom er fellesnevneren med alt som er godt på skiva: majones! :rodmer: 
Jeg er fryktelig glad i det "stuffet" der og kan ha det på nesten alt. Så kommer majonessalater i tillegg... :daane: 
Har forsøkt å lage det selv, men jeg får ikke til rett smak liksom. Min favoritt er Hellmanns av den ekte typen.
Litt skarp og fyldig. Masse på skiva. :ninja: 

Jatakk. :) 

Har det majones eller salaten du hadde prøvd å lage? Jeg har laget skagenrøre, da brukte jeg majones i, og den ble god. Bruker majones i potetsallat og. Har og laget majones, det var vanskelig. Skal så lite før den "sprekker", ble bra når jeg først fikk til da. Synes og Hellmans er best. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei til Gregor. :) 

14 timer siden, Daryl Dixon skrev:

Har det majones eller salaten du hadde prøvd å lage? Jeg har laget skagenrøre, da brukte jeg majones i, og den ble god. Bruker majones i potetsallat og. Har og laget majones, det var vanskelig. Skal så lite før den "sprekker", ble bra når jeg først fikk til da. Synes og Hellmans er best. 

Jeg forsøkte noen ganger med majones. Ble grei i konsistensen...kanskje litt løsere enn jeg vil ha den,
men smaken var vanskelig å få ordentlig. Lurer meg på om det ikke var et råd mot sprekking? :klo:  
https://matosofi.com/2013/07/09/reparere-majones-skilt-seg/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Daryl Dixon
1 time siden, Hoppetaujenta skrev:

Hei til Gregor. :) 

Jeg forsøkte noen ganger med majones. Ble grei i konsistensen...kanskje litt løsere enn jeg vil ha den,
men smaken var vanskelig å få ordentlig. Lurer meg på om det ikke var et råd mot sprekking? :klo:  
https://matosofi.com/2013/07/09/reparere-majones-skilt-seg/

Aah! Takk for den! :tommelopp: Jeg brukte lang tid på å få til smaken, men ble fornøyd til slutt... før den sprakk. :dry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...