Frkwitch Skrevet 13. februar 2018 #201 Skrevet 13. februar 2018 Jeg er sulten på lunsj,har dere noe fristende? Og gjerne en kopp cappuccino med 2 ts sukker Gud,for en lykke det var å sette seg ved peisen nå 🤗 3
Jerry Lee Skrevet 13. februar 2018 #202 Skrevet 13. februar 2018 11 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Ta vare på deg selv. Jeg? 1
An0nymBruker Skrevet 13. februar 2018 #203 Skrevet 13. februar 2018 (endret) 11 minutter siden, Frkwitch skrev: Jeg er sulten på lunsj,har dere noe fristende? Og gjerne en kopp cappuccino med 2 ts sukker Gud,for en lykke det var å sette seg ved peisen nå 🤗 Hei Værsågod Vi har mye godt på lunsjmenyen. Kan det friste med baguetter? Endret 13. februar 2018 av An0nymBruker 3
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #204 Skrevet 13. februar 2018 1 time siden, An0nymBruker skrev: Kanskje vi også får @Winza på besøk? Han har jubileum den 19. februar, og @Hoppetaujenta @Catalina Culès og @Gregor Clegane har nok allerede startet planleggingen av festkaken til den store dagen Planleggingen er i full sving hos oss!
An0nymBruker Skrevet 13. februar 2018 #205 Skrevet 13. februar 2018 Akkurat nå, Gregor Clegane skrev: Planleggingen er i full sving hos oss! Det er flott
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #206 Skrevet 13. februar 2018 18 minutter siden, An0nymBruker skrev: Det er flott Her skal det bli hæla i taket!
Jerry Lee Skrevet 13. februar 2018 #207 Skrevet 13. februar 2018 24 minutter siden, Gregor Clegane skrev: Her skal det bli hæla i taket! ...og pultost på ferskt brød. 2
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #208 Skrevet 13. februar 2018 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: ...og pultost på ferskt brød. Det stemmer. Pultost er bra, pultost er best!
Hoppetaujenta Skrevet 13. februar 2018 #209 Skrevet 13. februar 2018 Pultost er et produkt som ble til ved en grov feil i et laboratoruim. Akkurat som surstrømming. 1 time siden, Jerry Lee skrev: Jeg? Ja, deg. 3
An0nymBruker Skrevet 13. februar 2018 #210 Skrevet 13. februar 2018 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: ...og pultost på ferskt brød. Værsågod Jerry, @Gregor Clegane og dere andre som vil smake 1
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #213 Skrevet 13. februar 2018 1 minutt siden, An0nymBruker skrev: Værsågod Jerry, @Gregor Clegane og dere andre som vil smake Tusen takk!
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #214 Skrevet 13. februar 2018 Du må også prøve, @An0nymBruker.
An0nymBruker Skrevet 13. februar 2018 #215 Skrevet 13. februar 2018 Om dere også vil ha matpakker med pultost til å ta med på tur, så smører vi gjerne dette i kafeen så dere får med
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #216 Skrevet 13. februar 2018 Akkurat nå, An0nymBruker skrev: Om dere også vil ha matpakker med pultost til å ta med på tur, så smører vi gjerne dette i kafeen så dere får med Ingenting er bedre enn en god skive med pultost på tur!
An0nymBruker Skrevet 13. februar 2018 #217 Skrevet 13. februar 2018 1 minutt siden, Gregor Clegane skrev: Tusen takk! Kos deg 1 minutt siden, Gregor Clegane skrev: Du må også prøve, @An0nymBruker. Vet ikke om jeg tør Hva smaker det?
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #218 Skrevet 13. februar 2018 Jeg inviterer herved alle kafeens gjester og ansatte med på skogstur til våren. Vi skal padle i kano, fyre bål, overnatte i gapahuk og nyte naturens ressurser.
Gjest Gregor Clegane Skrevet 13. februar 2018 #219 Skrevet 13. februar 2018 1 minutt siden, An0nymBruker skrev: Kos deg Vet ikke om jeg tør Hva smaker det? Det smaker som en litt sterkere ost, kan være meget godt.
An0nymBruker Skrevet 13. februar 2018 #220 Skrevet 13. februar 2018 1 minutt siden, Gregor Clegane skrev: Jeg inviterer herved alle kafeens gjester og ansatte med på skogstur til våren. Vi skal padle i kano, fyre bål, overnatte i gapahuk og nyte naturens ressurser. Tusen takk Det høres herlig ut
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå