Gjest HanenIFlokken Skrevet 21. desember 2017 #61 Del Skrevet 21. desember 2017 Riskrem Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aglaea Skrevet 21. desember 2017 #62 Del Skrevet 21. desember 2017 Vi pleier å ha karamellfromasj, og av og til har vi multekrem i tillegg. Men jeg er ikke særlig begeistret for det. Vi har hatt dronning Mauds fromasj også, smaker ikke eggedosis i det hele tatt, smaker bare fromasj. Smaker kanskje litt som tiramisu? I år skal jeg lage desserten, og da blir det after eight mousse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-jk- Skrevet 21. desember 2017 #63 Del Skrevet 21. desember 2017 På 20.12.2017 den 9.31, Sool skrev: Jeg skal lage riskremen i år og skal faktisk prøve dette : ) Kult, gi beskjed om det ble bra da En ting man skal passe på er å piske kremen stiv nok og deretter kun vispe inn grøten i noen sekunder. Kjører man vispen for lenge etter at grøten er helt oppi vil riskremen miste den luftige konsistensen og bli mer flytende. Jeg kjører kanskje vispen i 4-5 sekunder (på høy effekt) etter å ha tilsatt grøten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2017 #64 Del Skrevet 21. desember 2017 Jeg skal bort og får nok fruktsalat med vaniljesaus Hadde jeg vært hjemme så hadde jeg laget karamellpudding. Anonymkode: ca659...1ec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
madsegen Skrevet 21. desember 2017 #65 Del Skrevet 21. desember 2017 Riskrem og karamelpudding. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anneline80 Skrevet 22. desember 2017 #66 Del Skrevet 22. desember 2017 (endret) Vi har alltid selvplukkede multer, så spiser noen disse med is, noen med fløte/krem og noen bare bær. Pluss krumkaker. Hender at vi også har hjemmelaget karamellpudding eller en annen dessert i tillegg, men multer er obligatorisk. Endret 22. desember 2017 av Anneline80 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå