Gå til innhold

Dessert på julaften?


Olava

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi pleier å ha karamellfromasj, og av og til har vi multekrem i tillegg. Men jeg er ikke særlig begeistret for det. Vi har hatt dronning Mauds fromasj også, smaker ikke eggedosis i det hele tatt, smaker bare fromasj. Smaker kanskje litt som tiramisu? I år skal jeg lage desserten, og da blir det after eight mousse:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 20.12.2017 den 9.31, Sool skrev:

Jeg skal lage riskremen i år og skal faktisk prøve dette : ) 

Kult, gi beskjed om det ble bra da :)

En ting man skal passe på er å piske kremen stiv nok og deretter kun vispe inn grøten i noen sekunder. Kjører man vispen for lenge etter at grøten er helt oppi vil riskremen miste den luftige konsistensen og bli mer flytende. Jeg kjører kanskje vispen i 4-5 sekunder (på høy effekt) etter å ha tilsatt grøten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal bort og får nok fruktsalat med vaniljesaus :)

Hadde jeg vært hjemme så hadde jeg laget karamellpudding.

Anonymkode: ca659...1ec

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har alltid selvplukkede multer, så spiser noen disse med is, noen med fløte/krem og noen bare bær. Pluss krumkaker. Hender at vi også har hjemmelaget karamellpudding eller en annen dessert i tillegg, men multer er obligatorisk.

Endret av Anneline80
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...