Gå til innhold

Forferdelig


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Selvfølgelig gjør du det Care.... du er vel typen som også ville straffet Romeo og Julie....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Care... Hvordan kan man straffe en mann som ikke har gjort noe kriminelt?? Jenta ble jo med helt frivillig.

Tipper hun koser seg hjemme nå, nypult og lykkelig.

Greit at det ikke er bra m.h.t foreldrene og jentas tillitsforhold dette, men det burde hun tenkt på før hun dro. Hun er tross alt 15 og burde tenkt litt lenger enn sin egen nesetipp.

Hadde dette vært min datter hadde jeg tatt meg en skikkelig alvorsprat med henne, og hatt problemer med å stole på henne på en stund etter dette.

Men jeg har en gang prøvd å gjøre noe lignende selv da jeg var 15 1/2 (ikke helt likt da), og selv om jeg aldri rakk og reise før mamma kom og stoppet meg, hysterisk og redd, så stoler hun på meg nå. Man må alltid gi barna sine en ny sjanse. Ellers er forholdet ødelagt for alltid.

Det jeg vil frem til er at jeg forstår foreldrene hennes veldig, veldig godt. De har vært livredd i 3 uker stakkars- og det unner jeg ingen foreldre; de ante jo ikke hva som skjedde!

Nei, her synes jeg jenta bør lastes litt mer enn hun gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg syntes ufattelig synd på foreldrene hennes jeg. Men den dusten av en 25 år gammel mann som hun var med kan ikke ha alt i funksjon akuratt. Hvem er det som stikker av med ei 15 år gammel jente til å begynne med. Synes fremdeles at politiet har gjort en slett jobb her når man tenker på ressurser som har blitt brukt i tidligere saker som var her i sommer.

Men saken har nå fått en lykkelig utgang i hvertfall og hun har kommet hjem til familien sin. Jenta må nok takle flauheten av det hun har gjort når hun går tilbake på skolen også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vinga: Herregud for noen holdniger, og du skal bli mor. Du sier at Guro er nypult og lykkelig. Og at 26 åringen ikke har gjort noe ulovelig. Hallo, det er kriminelt og straffbart og p...e en 15 åring. Dette bør du sette deg inn i før du selv får barn,.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De er jo kjærester for f***!

Klart det ikke er lov å ligge med en 15-åring, men så lenge ingen i familien hennes anmelder det så har ingen noe de skulle sagt.

Ellers ganske enig med Waco i denne tråden. Ikke krisemaksimer sånn.

Les innlegget mitt nøye, så ser du kanskje at de jeg holder mest med her og synes synd på er foreldrene hennes.

Care, det er ikke nødvendig å trekke inn at jeg skal bli mor her, er det vel? Det har ingenting med denne saken å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Vinga; Du har rett at det har ingenting med saken å gjøre, men mange av svarene dine har vært flåsete og lite gjennomtenkt.

Jeg sier generellt her: Hva om noe slikt skjer med ditt eget barn. Jeg har desverre ikke barn selv, men jeg vet at jeg hadde nok blitt ganske redd for mitt barn og jammen om jeg hadde anmeldt den gnomen også for bortføring.

Det blir spennende å se om de mange holdningene her inne holder stikk når man selv blir foreldre......det tror jeg jammen ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan da kommenter dine holdninger i forhold til at du skal bli mor, kan jeg ikke........

... så er det jo helt ok å ligge sammen når man er kjærester, selv om kjæresten er 15 år.. :o Jepp Jepp, det var det lovverket....... :hoho:

.....og en ting til. At dere gidder å ta denne 26 åringen i forsvar, med tanke på at han er utstyrt med mindre håndbagasje enn de fleste.....Ikke til å fatte.... :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine holdninger til at jeg skal bli mor er ikke identiske med de jeg har i denne saken. Jeg ville kanskje rast og grått og gjeldet mannen :ler: og så spurt jenta hvorfor i helvete hun fant seg en så uansvarlig mann til kjæreste. Jeg vet ikke. Jeg har aldri vært i situasjonen, skal si fra om det skjer. :roll:

Stakkars foreldrene hennes.

Les alle artiklene som står i VG før du sier mer til meg.

Ingen kjenner hele historien, det som kommer ut i media er bare bruddstykker, og de er som regel ganske krisemaksimerte.

Klart det er fælt for foreldrene hennes at hun stakk uten å si en ting.

Men care, hva mener du om at jenta ble med frivillig da? Tror du DET er løgn?

Dagens 15-åringer er ikke så uskyldige som man tror, jeg vet, var det selv for noen år siden :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hør her vinga, jeg vet at jenta ble med frivillig. Og at mange 15 åringer er moden. Men jeg synes ikke en 15 åring som er på rømmen er noe ok, særlig ikke når foreldrer bryr seg slik deg gjør og ber politiet om hjelp.

Det kan også virke som denne 15 åringen ikke er helt smart heller.Mitt syn er at politet burde ha hørt på foreldrene mye tidliger å hindret dette. Ikke minst i forhold til pressedektningen av denne saken.

Hun er tross alt bare 15 år.......................

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...