Gå til innhold

Forferdelig


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Min menig: De er på en aldri så liten sex-ferie. Har sett dette før.

Kåt småjente treffer sexgal mann på nettet, de treffes, har sex og stikker av.

Hvorfor tror alle at jenta er 100% uskyldig hele tiden?.... I Norge finnes det 11-12-åringer som har et sexliv..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale
Kåt småjente treffer sexgal mann på nettet' date=' de treffes, har sex og stikker av[/quote']

Snakk for deg selv Vinga, du er bare 18 år og stiller i nøyaktig samme klasse som en kåt og naiv 15 åring. Ikke uttal deg som om du er mye eldre enn du er. Du traff også en mann via nettet som lette etter "småjenter".

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous

Vinga: Enig med Milla her - av og til så bruker du ikke helt hodet. Det er ikek bare bare. Denne jenta er under den seksuelle lavalder. Foreldrene ønsker at politiet skal gå ut med mannes identitet i media, men har fått null back up der. Jeg syntes jeg hørte på radioen i går at politiet vurderte det. Halloen det er snakk om ei femten år gammel jente her.

Jeg tenker for noen uker siden da disse guttene stakk av til Sverige i en av foreldrenes bil. Da ble jo nesten hele Norge satt på hue. De hadde lagt igjen beskjed også. Nei synes mange ganger at det er så urettferdig at foreldrene ikke blir hørt.

Hvor gammel var denne mannen ? 26 år - hva er det han har i hue egentlig ? Nei bur fyren inne - når man kan straffes for å ha sex med ei under 16 så bør man bure en fyr inne for å stikke av med ei også uten å gi notis om hvor man er henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes IKKE det er okay at små barn har et sexliv. Lavalderen er 16 år og det er helt ok. Men se det i øynene da- det skjer!!

Og kjæresten min lette ikke etter småjenter, han lette etter jenter i 25-års alderen. Men så fant han tilfeldigvis meg=småjente.

*rister på hodet*

Javel, hun der Guro er under den seksuelle lavalderen, men hun har da også ringt noen venner og sagt at hun ikke hadde planer om å komme hjem på en stund. Hvem vet, kanskje hun ble presset til å si det, jeg aner ikke.

Mer gidder jeg ikke å si om den saken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vingas sexliv har da ingen ting med dette å gjøre - ikke hennes graviditet heller :evil:

Blir så oppgitt......hold dere til tema........

Det er vel ikke noen nyhet at unge jenter har et sexliv før de er "lovlige"??!!? Jeg stoler også på at politiet har erfaring nok til å gjøre de rette tingene i denne saken.

Og helt ærlig (- om det ikke har skjedd noe straffbart annet enn paragraf 216 som det står i artikkelen - det vet tross alt ikke vi!!) setter jeg faktisk pris på at politiet bruker sine ressurser på annet enn tenåringer som frivillig er borte!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter!

Vennligst hold dere til saken, det er ingen poeng i å spore av til en krangel mellom to brukere. Hege (mod.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Vinga: Jeg håper ikke du har samme holdning om dette skulle skje med ditt barn jeg. Hvordan tror du at det ville være å sitte der som mor ? Ikke få noen telefoner om hvor hun er. Det hjelper heller lite at hun har ringt til venninner da.

Rufus: Dersom du ser at politiet helst har fokus på andre saker. Vel utrolig lett for deg å si da. Hadde du samme holdningen da disse guttene stakk også ?

Det har absolutt ingenting å si - det er foreldre som sitter hjemme uten å vite hvor deres datter er. Synes det er slakk opptreden av politiet i denne saken.

Det virker som om det er så lett for Vinga og Rufus å si - det er ikke vårt problem - hva om det blir deres problem ? Det er nesten samfunnets problem for det kommer garantert til å skje igjen. Neste gang blir det ikke en "frivillig" tur - det blir en tvangstur. BRUK HUE.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

Selvfølgelig har det noe å gjøre med saken Rufus. Vinga snakker om denne dumme ungjenta, som om hun er ett eneste hakk bedre i så måte. Det at denne jenta som er borte kanksje ble presset til å si at alt var i orden betyr liksom ingenting?

Det er svært alvorlig at en mann i 26 års alderen er sammen med en jente på 15. Det er også svært alvorlig at menn over 30 huker tak i 17-18 åringer og gjør dem gravide. Uansett hvor "voksne" de er for alderen.

Milla

Deler slettet. Hege (mod.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så lenge jenta har blitt med mannen frivillig og det ikke kan bevises at han har/har hatt seksuell omgang med henne betraktes ikke dette som en kriminalsak som politiet kan/bør gripe inn i. Mannen kan/bør heller ikke etterlyses offentlig siden han man ennå ikke kan si noe om hvor vidt

han har begått en kriminell handlig.

Alle vet jo dessuten at jenter i 15 - 16 års alderen kan finne på de merkeligste ting og de er slett ikke så naive og lettlurte som mange vil ha det til. (Been there - done that...) De er faktisk så voksne at de har et visst ansvar for sitt eget liv!

Saken stiller seg selvfølgelig helt anderledes dersom det kommer frem indikasjoner/bevis på at han har misbrukt henne og/eller holdt henne fanget på noen måte.

Mvh

Leo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest katta ikke innl

HALLO MILLA!!!

Der må jaggu være måte på personhetz!!!

Ikke mere enn logga deg på KG før du herjer løs på Vinga.

Hold deg til saken!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Anonymous

Poenget er at det er en 26 år gammel mann som er på tur med ei 15 år gammel jente. Javisst kan 15 åringer gjøre mye sprøtt, men det er ikke poenget her.

Saken er at foreldrene har tryglet politiet om å ettersøke denne manne her med navn og de har avslått dette, de har vært i media (via en annen person) og tryglet om det samme.

Neste gang blir det neppe så uskyldig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

Man kan jo bare tenke seg hvordan foreldrene til denne jenta har de akkurat nå. Hadde det vært min datter så hadde jeg først gitt henne husarrest frem til hun var 18 (ikke spøk) og denne mannen skulle fått så mye juling at han ikke noengang ville kunne verken gå eller ha sex mer.

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest katta ikke innl

Skal nokk, men blev bare temmelig irritert og ville gi lyd om det.

Når eg tenker på hva eg og mine veninner drev med når vi var 15, så synes eg ikke at det er en større sak, så lenge jenta er med frivillig.

Temmelig korttenkt av jenta ja, og ikke mindre av mannen, som ikke bruker såpass vett at han kontakter foreldrene. Men det er nå ikke en forbrytelse å være smådum

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg syns ikke det er "smådumt" å hjelpe til med å skjule en mindreårig for foreldre og Politi. Det er HELT PÅ TRYNE IDIOTISK. Synes ufattelig synd på foreldrene til denne jenta som sitter der og ikke vet noe til eller fra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...