AnonymBruker Skrevet 30. juni 2017 #21 Del Skrevet 30. juni 2017 Seriøst, man går frem til disken, bestiller en øl. Servitøren spretter en øl, eller tapper den på kran. Jeg mener hvor mye tips fortjener det da? Nada spør du meg. Nei, dette har tatt helt av, få det vekk. Hvor mye tjener en servitør i timen da? Kokk? osv? Hvordan fordeles tipspengene når det blir gjort på denne måten. Før vi servitørene beholde pengene hver og enkelt fikk, men nå går det via kortautomaten. Legger de sammen og fordeler på alle ansatte? Anonymkode: 04083...a85 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå