Gå til innhold

Hvorfor varmer folk tortillalefser?


ajarRun

Anbefalte innlegg

Blir mykere og varmere, og nei du trenger ikke noe aluminiumfolie eller noe slikt, bare bruk mikrobølgeovn. Å bruke vanlig komfyr blir aldri så bra som mikro uansett hvordan du pakker det inn. 

Anonymkode: a41b9...e05

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

9 timer siden, amativeReflection skrev:

De smaker jo helt likt rå?

Skjønner ikke hvorfor folk stresser så mye med det. Aluminiumsfolie og greier som ikke endrer smak eller tekstur.

Legger de i et fuktig kjøkkenhåndkle og varmer de 2-3 min i mikro. Smaker jo MYE bedre når de er varme og myke

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nei, haha, her har ALLE misforstått poenget med lefsene. De blir mykere når de varmes, ja. Men de skal ikke være myke. De skal nemlig fungere som tallerken. De skal ikke spises, nei.Tortillalefser gis til hundene i utalndet. Nordmenn spiser dem nærmest som delikatesser. Haha, for noen fjols. ;)

 

Anonymkode: 4a47f...be1

Tror du selv på dette våset?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 20.6.2017 den 0.01, AnonymBruker skrev:

De blir mykere og varmere. Sier seg selv :P kan godt spise grillpølse rett fra pakka, men den smaker best varm 

Anonymkode: a7c55...fd5

Det skal du visst ikke helst gjøre da, http://www.godt.no/#!/artikkel/24008711/derfor-maa-du-ikke-spise-kalde-poelser

Anonymkode: 03534...e0b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Det skal du visst ikke helst gjøre da, http://www.godt.no/#!/artikkel/24008711/derfor-maa-du-ikke-spise-kalde-poelser

Anonymkode: 03534...e0b

Se det kaller jeg en skikkelig suppe-på-en-spiker-artikkel! Bare svada, jo, og de poengene den faktisk har drukner i dårlige formuleringer og uklare årsaksforhold. :fnise:

Anonymkode: 87eea...9d8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

Føler de sprekker fortere under spising hvis de ikke er oppvarmet på forhånd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...