AnonymBruker Skrevet 19. juni 2017 #41 Del Skrevet 19. juni 2017 Blir mykere og varmere, og nei du trenger ikke noe aluminiumfolie eller noe slikt, bare bruk mikrobølgeovn. Å bruke vanlig komfyr blir aldri så bra som mikro uansett hvordan du pakker det inn. Anonymkode: a41b9...e05 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 20. juni 2017 #42 Del Skrevet 20. juni 2017 De blir mykere og smaker bedre varme. Merkelig spørsmål, må jeg bare si. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 20. juni 2017 #43 Del Skrevet 20. juni 2017 9 timer siden, amativeReflection skrev: De smaker jo helt likt rå? Skjønner ikke hvorfor folk stresser så mye med det. Aluminiumsfolie og greier som ikke endrer smak eller tekstur. Legger de i et fuktig kjøkkenhåndkle og varmer de 2-3 min i mikro. Smaker jo MYE bedre når de er varme og myke 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 20. juni 2017 #44 Del Skrevet 20. juni 2017 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Nei, haha, her har ALLE misforstått poenget med lefsene. De blir mykere når de varmes, ja. Men de skal ikke være myke. De skal nemlig fungere som tallerken. De skal ikke spises, nei.Tortillalefser gis til hundene i utalndet. Nordmenn spiser dem nærmest som delikatesser. Haha, for noen fjols. Anonymkode: 4a47f...be1 Tror du selv på dette våset? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2017 #45 Del Skrevet 21. juni 2017 På 20.6.2017 den 0.01, AnonymBruker skrev: De blir mykere og varmere. Sier seg selv kan godt spise grillpølse rett fra pakka, men den smaker best varm Anonymkode: a7c55...fd5 Det skal du visst ikke helst gjøre da, http://www.godt.no/#!/artikkel/24008711/derfor-maa-du-ikke-spise-kalde-poelser Anonymkode: 03534...e0b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2017 #46 Del Skrevet 21. juni 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Det skal du visst ikke helst gjøre da, http://www.godt.no/#!/artikkel/24008711/derfor-maa-du-ikke-spise-kalde-poelser Anonymkode: 03534...e0b Se det kaller jeg en skikkelig suppe-på-en-spiker-artikkel! Bare svada, jo, og de poengene den faktisk har drukner i dårlige formuleringer og uklare årsaksforhold. Anonymkode: 87eea...9d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BerntHulken Skrevet 12. juli 2017 #47 Del Skrevet 12. juli 2017 Føler de sprekker fortere under spising hvis de ikke er oppvarmet på forhånd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå