AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #1 Skrevet 10. mai 2017 Vi er en venninnegjeng som skal lage en treretters middag hver sin gang. Jeg er helt blank på hva jeg skal lage til hovedrett og dessert. Til forrett tenkte jeg noe med asparges. Noen som har noen tips til hovedrett og dessert? Anonymkode: 1bfad...00c
Gjest Sugemerke Skrevet 10. mai 2017 #2 Skrevet 10. mai 2017 Hvilken råvare ønsker du å bruke? Fisk, kjøtt, type?
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #3 Skrevet 10. mai 2017 Dessert: Rabarbrapai, for å bruke en sesongråvare til. Hvis du har anledning til å gå på Bondens marked i Bergen eller Oslo vil jeg ellers anbefale kjekjøtt til hovedrett, det er også i sesong nå. Feks i en langtidskokt gryte. Anonymkode: 15e84...7d2
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #4 Skrevet 10. mai 2017 4 minutter siden, Sugemerke skrev: Hvilken råvare ønsker du å bruke? Fisk, kjøtt, type? Helst kjøtt, men fisk funker det også! Anonymkode: 1bfad...00c
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #5 Skrevet 10. mai 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Dessert: Rabarbrapai, for å bruke en sesongråvare til. Hvis du har anledning til å gå på Bondens marked i Bergen eller Oslo vil jeg ellers anbefale kjekjøtt til hovedrett, det er også i sesong nå. Feks i en langtidskokt gryte. Anonymkode: 15e84...7d2 Bor ikke i nærheten av hverken Bergen eller Oslo. Eller noe marked der man får kjøpt sånne ferske ting. Annet enn på butikken Anonymkode: 1bfad...00c
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #6 Skrevet 10. mai 2017 Asparges surret i bacon Anonymkode: b6f7d...e2f
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #7 Skrevet 10. mai 2017 Asprages surret i spekeskinke til forrett Biff med bakt tomat til hovedrett Sjokolademoussé til dessert Anonymkode: 7a6d2...413 4
Gjest Sugemerke Skrevet 10. mai 2017 #8 Skrevet 10. mai 2017 (endret) http://trinesmatblogg.no/2016/01/15/coq-au-vin-kylling-i-vin/ en klassiker http://trinesmatblogg.no/2013/09/13/biff-med-bearnaise/ alle elsker biff Den første lager seg selv, mens biff krever dog at du lager mat mens gjestene er der. Endret 10. mai 2017 av Sugemerke
Gjest Sugemerke Skrevet 10. mai 2017 #9 Skrevet 10. mai 2017 (endret) http://www.detsoteliv.no/oppskrift/pavlova-med-sitronkrem-og-baer http://www.detsoteliv.no/oppskrift/panna-cotta-med-hvit-sjokolade-og-rorte-bringebaer Begge disse lages på forhånd slik at du har god tid til gjestene. Endret 10. mai 2017 av Sugemerke
Gjest Sugemerke Skrevet 10. mai 2017 #10 Skrevet 10. mai 2017 Beklager mange innlegg, men linker fra mobil er så herk. Her er noen forskjellige ideer
Pikeliten Skrevet 10. mai 2017 #11 Skrevet 10. mai 2017 Huff, husker første gangen jeg skulle servere middag sånn der. Lag feks sjokolademousse eller sitronfromasj eller en kake dagen før til dessert. Da reduseres stressnivået drastisk! Jeg ville laget en gryte som kunne putre frem til gjestene kom og servert med potetstappe. Eller litt mer vårlig/sommerlig med pasta og kylling? Biff synes jeg er vanskelig å lage og mange jenter/damer som ikke er så glad i det. Asparges og spekeskinke er jo veldig enkelt å rulle sammen i god tid:) 1
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2017 #12 Skrevet 10. mai 2017 Ts, hva slags mat pleier du å lage til hverdags? Anonymkode: 25f66...5d1 2
Gubi Skrevet 10. mai 2017 #13 Skrevet 10. mai 2017 Baconsurret kylling på potet- og grønnsaksseng. Oppskrift på Trines matblogg. Kjempeenkelt å lage til mange - alt stekes i ovnsform.
Edie Skrevet 11. mai 2017 #14 Skrevet 11. mai 2017 Ryddet for brukerdebatt, avsporinger og spekulasjon. Edie, mod.
Gjest Marillia Skrevet 11. mai 2017 #15 Skrevet 11. mai 2017 12 timer siden, Sugemerke skrev: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/pavlova-med-sitronkrem-og-baer http://www.detsoteliv.no/oppskrift/panna-cotta-med-hvit-sjokolade-og-rorte-bringebaer Begge disse lages på forhånd slik at du har god tid til gjestene. Signerer dette, det er veldig greit å lage desserten dagen i forveien slik man slipper stress dagen man har gjester
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #16 Skrevet 11. mai 2017 Skal si! Her har det tydelig vært litt action siden tråden har blitt ryddet. I en tråd der man har spurt etter råd til mat. Fiffigt! Anonymkode: 1bfad...00c
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #17 Skrevet 11. mai 2017 12 timer siden, Gubi skrev: Baconsurret kylling på potet- og grønnsaksseng. Oppskrift på Trines matblogg. Kjempeenkelt å lage til mange - alt stekes i ovnsform. Takk Anonymkode: 1bfad...00c
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #18 Skrevet 11. mai 2017 13 timer siden, Pikeliten skrev: Huff, husker første gangen jeg skulle servere middag sånn der. Lag feks sjokolademousse eller sitronfromasj eller en kake dagen før til dessert. Da reduseres stressnivået drastisk! Jeg ville laget en gryte som kunne putre frem til gjestene kom og servert med potetstappe. Eller litt mer vårlig/sommerlig med pasta og kylling? Biff synes jeg er vanskelig å lage og mange jenter/damer som ikke er så glad i det. Asparges og spekeskinke er jo veldig enkelt å rulle sammen i god tid:) Takk for tips! Biff liker vi alle 4, men vanskelig å få det til sånn som er mest rett for alle.. haha! Må nok bli noe som kan godgjøre seg før og rett etter gjestene har kommet, så jeg slipper å stå på kjøkkenet lenge etter de har satt seg ned i stua Anonymkode: 1bfad...00c
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #19 Skrevet 11. mai 2017 13 timer siden, Sugemerke skrev: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/pavlova-med-sitronkrem-og-baer http://www.detsoteliv.no/oppskrift/panna-cotta-med-hvit-sjokolade-og-rorte-bringebaer Begge disse lages på forhånd slik at du har god tid til gjestene. ååå! Pavlova og Panna Cotta er jo sååå godt! Blir nok en av de her! Takk Anonymkode: 1bfad...00c
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2017 #20 Skrevet 11. mai 2017 13 timer siden, AnonymBruker skrev: Asparges surret i bacon Anonymkode: b6f7d...e2f Nam! Takk for tips! Anonymkode: 1bfad...00c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå