Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg vil gjerne ha en spiseplass som de har det i Gallia. Enkelt og ærlig.
En liten villsvinstek rett i kroppen nå, hadde passet som hot i fose. :rodmer: 

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tenker det er på tide å bestille meg et glass:vin::skravle: 

Har @Hoppetaujenta spist vilsvin før kanskje?

  • Liker 1
Skrevet

Jeg vil si det slik at hver gang de spiste det i Gallia, så spiste jeg det med dem
og levde meg veldig langt inni herlighetene. Ikke smakt det ellers nei. :sukk: 

  • Liker 1
Skrevet

Åhh...kokken har laget skikkelig god og gammeldags karamellpudding til oss! :hoppe: 
b7d581a57ed8d97384e5da9bc44c3b9d.jpg?t%5

  • Liker 2
Skrevet

Med en liten dæsj salt blir smaken løftet til himmelrik:mynona:

  • Liker 2
Skrevet

Å..vel. Hei til deg, og...   :sukk:

  • Liker 1
Skrevet
20 minutter siden, fiole skrev:

 

Har @Hoppetaujenta spist vilsvin før kanskje?

Det har Jærri...   :jepp:

  • Liker 3
Skrevet (endret)
4 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Det har Jærri...   :jepp:

Jeg har smakt villsvin og bjørn men det er lenge siden. Begge deler var jo godt, men jeg var ikke særlig bevisst på å kjenne etter på smaksforskjeller.....så jeg regner det ikke

Endret av fiole
  • Liker 2
Skrevet

Og nå har jeg lyst til å prøve bjørn. :spise:

Og mer eksotiske kenguru, krokodille, struts og slange.

 

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Så villsvin smaker godt og ikke litt stramt? :) 

Endret av Hoppetaujenta
  • Liker 1
Skrevet (endret)
3 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Så villsvin smaker godt og ikke litt stramt? :) 

Som svin med en mer utpreget vilt/nøttesmak.  Kraftigere enn svin. Vanskelig å forklare.

Se om du får tak i bacon eller flesk. Mer tilgjengelig, det.

Endret av Jerry Lee
  • Liker 2
Skrevet
9 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Og nå har jeg lyst til å prøve bjørn. :spise:

Og mer eksotiske kenguru, krokodille, struts og slange.

 

Struts er godt, froskelår er godt, nam nam nam

  • Liker 2
Skrevet
Akkurat nå, fiole skrev:

Struts er godt, froskelår er godt, nam nam nam

Er åpen for alt mulig.  :)   Pysete å ikke tørre å prøve.  :fnise:

Bjørn, nevnte du? Hvordan tilberedt? Tilbehør? 

  • Liker 1
Skrevet

Det er jo mye smak i det viss det er det du mener med stramt.

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Er åpen for alt mulig.  :)   Pysete å ikke tørre å prøve.  :fnise:

Bjørn, nevnte du? Hvordan tilberedt? Tilbehør? 

Dette hadde jeg på restaurant....det var ikke norsk bjørn tror jeg, mener det ble servert med fløtegratnerte poteter, sorry jeg var nok mer opptatt av daten en maten da :fnise: men det smakte...husker noe syltetøy som minnet om den geleen mora mi lagde av rognebær...

Jeg hadde grava Elg en gang og det fallt ikke helt i min smak....jeg måtte svelge det ned med no sterkt

  • Liker 3
Skrevet

Mat er jammen godt dere... :rodmer:  

  • Liker 3
Skrevet

Ja, det er det. Det blir med mat som glansbildene jeg hadde en gang....kan sitte i timevis å lese oppskrifter og se på bilder, ha ha ha :ninuskapus: 

Skrevet
6 minutter siden, fiole skrev:

Dette hadde jeg på restaurant....det var ikke norsk bjørn tror jeg, mener det ble servert med fløtegratnerte poteter, sorry jeg var nok mer opptatt av daten en maten da :fnise: men det smakte...husker noe syltetøy som minnet om den geleen mora mi lagde av rognebær...

Jeg hadde grava Elg en gang og det fallt ikke helt i min smak....jeg måtte svelge det ned med no sterkt

Ok. Det fløtegratinerte står jeg glatt over. Verdens største skuffelse. Innbiller meg mandelpoteter eller potetmos , tjukk viltsaus, brokkoli, rosenkål,  gulrøtter. Og, ja...rognebær eller rips.  :spise:

Fryde meg, så lyst jeg har på ukjent mat nå.

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, fiole skrev:

Ja, det er det. Det blir med mat som glansbildene jeg hadde en gang....kan sitte i timevis å lese oppskrifter og se på bilder, ha ha ha :ninuskapus: 

Det du sier etter .....er veldig gjenkjennelig.  :fnise:

  • Liker 1
Skrevet (endret)
6 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Ok. Det fløtegratinerte står jeg glatt over. Verdens største skuffelse. Innbiller meg mandelpoteter eller potetmos , tjukk viltsaus, brokkoli, rosenkål,  gulrøtter. Og, ja...rognebær eller rips.  :spise:

Fryde meg, så lyst jeg har på ukjent mat nå.

Jeg er enig med deg i de fløtegrat pot. men det var så hot på den tiden så det er vel derfor det ble servert til. Det tenker nå jeg. Resten du fåreslår (ikke slått får altså) tror jeg er bankers til bjørn einerbær....sikle, sikle

Endret av fiole
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...