fiole Skrevet 1. april 2017 #441 Skrevet 1. april 2017 2 timer siden, Dr. A. Kula skrev: Fikk plutselig assosiasjoner til Bill og Monica. Vatt? Ar ju tålking abot ( ai hev never hæd seksa interkurs vit Lavinski) bill klitten 3
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #442 Skrevet 1. april 2017 Men syltelabber finnes selvfølgelig. Hvorfor skulle de ikke det? Godt som middag, godt som knask! 2
fiole Skrevet 1. april 2017 #444 Skrevet 1. april 2017 7 minutter siden, Jerry Lee skrev: Men syltelabber finnes selvfølgelig. Hvorfor skulle de ikke det? Godt som middag, godt som knask! Gåggla litt, du har heilt rett. Labbene blir jo brukt!!! både som kvess og som du sier til middag.....hm Då har det nok vært litt ud å spisa det men det har tatt seg opp igjern 3
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #445 Skrevet 1. april 2017 Akkurat nå, fiole skrev: Gåggla litt, du har heilt rett. Labbene blir jo brukt!!! både som kvess og som du sier til middag.....hm Då har det nok vært litt ud å spisa det men det har tatt seg opp igjern Vet jeg har rett. Vokste jo opp med det. Kokte syltelabber som har kost seg i saltlake. Mange syns konsistensen på svoren og fettet er ugrei, og det er naturlig nok lite kjøtt. Jeg elsker det, og den halve munnfull av mørkt kjøtt er fabelaktig. Tør du prøve, bør du prøve. 2
fiole Skrevet 1. april 2017 #446 Skrevet 1. april 2017 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Vet jeg har rett. Vokste jo opp med det. Kokte syltelabber som har kost seg i saltlake. Mange syns konsistensen på svoren og fettet er ugrei, og det er naturlig nok lite kjøtt. Jeg elsker det, og den halve munnfull av mørkt kjøtt er fabelaktig. Tør du prøve, bør du prøve. Jeg har spist mye syltelabb tidligere som kvess ikke middag......men har ikke sett det på fleire år...hm må nok bestilles hos slakteren det da 2
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #447 Skrevet 1. april 2017 Akkurat nå, fiole skrev: Jeg har spist mye syltelabb tidligere som kvess ikke middag......men har ikke sett det på fleire år...hm må nok bestilles hos slakteren det da Ja, bestill. Enten hos slakter eller via f.eks Meny. Rå, kok sjøl, legg i saltlake. Ferdigpakkene som noen har er tørre og langt fra godt. 2
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #448 Skrevet 1. april 2017 (endret) Slik er jeg oppvokst med, og spiser syltelabber som middag den dag i dag. Hjemmekokte. Ligge i saltlake i keramikk-krukke kjølig noen dager/ei uke. Tas rett fra krukka (noen bruner/varmer i panne, ikke jeg.) Serveres med en stuing du liker... liker gulrot&sukkerertstuing og kålstuing. Poteter, nykokte eller kalde kokte i skiver med godt smør på. Rødløk, sukkererter, reddik, rødbeter, erter på siden. Noen liker hvit saus til. Og akevitt. Vår- og forsommermat for meg. Endret 1. april 2017 av Jerry Lee 2
fiole Skrevet 1. april 2017 #449 Skrevet 1. april 2017 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Slik er jeg oppvokst med, og spiser syltelabber som middag den dag i dag. Hjemmekokte. Ligge i saltlake i keramikk-krukke kjølig noen dager/ei uke. Tas rett fra krukka (noen bruner/varmer i panne, ikke jeg.) Serveres med en stuing du liker... liker gulrot&sukkerertstuing og kålstuing. Poteter, nykokte eller kalde kokte i skiver med godt smør på. Rødløk, sukkererter, reddik, erter på siden. Noen liker hvit saus til. Og akevitt. Vår- og forsommermat for meg. det eneste jeg vil teste da er å kjøre litt grill på i stekeovnen.....ska sei, det blei, en grei matrett fra deg Eg e klar eg 2
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #450 Skrevet 1. april 2017 2 minutter siden, fiole skrev: det eneste jeg vil teste da er å kjøre litt grill på i stekeovnen.....ska sei, det blei, en grei matrett fra deg Eg e klar eg Løp og kjøp. Kok og salt. Spis og kos deg. 2
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #451 Skrevet 1. april 2017 Og Jærri ble fordundre meg veldig fysen på dette nå. Soon, Jer! Soon! 2
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #452 Skrevet 1. april 2017 Glemte å si...nykål/sommerkål er og veldig godt til syltelabber. 2
fiole Skrevet 1. april 2017 #454 Skrevet 1. april 2017 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Glemte å si...nykål/sommerkål er og veldig godt til syltelabber. Tror nok jeg vet hva jeg skal kvesse ganen med en av Påskedagene...tennene har løpt for lenge siden de 2
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #455 Skrevet 1. april 2017 Akkurat nå, fiole skrev: Tror nok jeg vet hva jeg skal kvesse ganen med en av Påskedagene...tennene har løpt for lenge siden de Fint. Håper det vil smake Dem meget. 3
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #456 Skrevet 1. april 2017 Og...alt godt tilbehør nevnt til syltelabber er like passende og godt til spekesild, for de som liker det. Og flatbrød til begge deler. Og akevitt. 1
fiole Skrevet 1. april 2017 #457 Skrevet 1. april 2017 25 minutter siden, Jerry Lee skrev: Fint. Håper det vil smake Dem meget. Je tenker at je blir meget fornøyet 1
fiole Skrevet 1. april 2017 #458 Skrevet 1. april 2017 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Og...alt godt tilbehør nevnt til syltelabber er like passende og godt til spekesild, for de som liker det. Og flatbrød til begge deler. Og akevitt. Spekesild, kryddersild, bøkling, kippers og ansjos....NAM sier jeg bare 1
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #459 Skrevet 1. april 2017 1 minutt siden, fiole skrev: Je tenker at je blir meget fornøyet Flott. Rapport forventes etter påske. 😉 1
Jerry Lee Skrevet 1. april 2017 #460 Skrevet 1. april 2017 Akkurat nå, fiole skrev: Spekesild, kryddersild, bøkling, kippers og ansjos....NAM sier jeg bare 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå