Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #901 Del Skrevet 25. mai 2017 Men er det ingen på kjøkkenet her i dag? Hva kan man bestille? ...sulten, nå. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 25. mai 2017 #902 Del Skrevet 25. mai 2017 (endret) 45 minutter siden, Jerry Lee skrev: Men er det ingen på kjøkkenet her i dag? Hva kan man bestille? ...sulten, nå. Her kan du bestille hva du ønsker Kanskje en jegerfrokost? Endret 25. mai 2017 av An0nymBruker 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #903 Del Skrevet 25. mai 2017 Jaah... Nydelig. Takk, Venn. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
An0nymBruker Skrevet 25. mai 2017 #904 Del Skrevet 25. mai 2017 (endret) 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Jaah... Nydelig. Takk, Venn. Og villmarksfrokost, værsågod @Jerry Lee Endret 25. mai 2017 av An0nymBruker 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiole Skrevet 25. mai 2017 #905 Del Skrevet 25. mai 2017 Det ble med så full innlevelse snakket om spekesild/kryddersild og dertilhørende godsaker her tidligere noe som minnet meg på at det var vanlig kost da jeg vokste opp og som smaker fantastisk. Det var nok meg og far som satt og momset mest Resultatet er at jeg har hatt usedvanlige lyster i dag og kan ikke helt finne på hva jeg skal finne på for å gjøre has på de Kjøpte bøkling forleden men den var ikke som forventet. Større enn det jeg er vant til og fryktelig bløt og mushi....jeg får fundere på det videre da. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #906 Del Skrevet 25. mai 2017 9 timer siden, An0nymBruker skrev: Og villmarksfrokost, værsågod @Jerry Lee Har du vært på hytta mi uten å si i fra? Hæ? Nydelig! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #907 Del Skrevet 25. mai 2017 4 timer siden, fiole skrev: Det ble med så full innlevelse snakket om spekesild/kryddersild og dertilhørende godsaker her tidligere noe som minnet meg på at det var vanlig kost da jeg vokste opp og som smaker fantastisk. Det var nok meg og far som satt og momset mest Resultatet er at jeg har hatt usedvanlige lyster i dag og kan ikke helt finne på hva jeg skal finne på for å gjøre has på de Kjøpte bøkling forleden men den var ikke som forventet. Større enn det jeg er vant til og fryktelig bløt og mushi....jeg får fundere på det videre da. Bøkling skuffet meg, og. Ikke slik jeg husket! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #908 Del Skrevet 25. mai 2017 Håper denne Ressturrangen tar inn masse pir når den kommer... 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiole Skrevet 25. mai 2017 #909 Del Skrevet 25. mai 2017 Holy cow, pir, hva med makrellen ? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #910 Del Skrevet 25. mai 2017 Akkurat nå, fiole skrev: Holy cow, pir, hva med makrellen ? Du vet pir er småmakrell, ja? De første som kommer. Etterpå kommer de større... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 25. mai 2017 #911 Del Skrevet 25. mai 2017 Nam, nam! Jeg vil ha pir. Og lettøl som er iskaldt. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiole Skrevet 25. mai 2017 #912 Del Skrevet 25. mai 2017 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Du vet pir er småmakrell, ja? De første som kommer. Etterpå kommer de større... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #913 Del Skrevet 25. mai 2017 Akkurat nå, Hoppetaujenta skrev: Nam, nam! Jeg vil ha pir. Og lettøl som er iskaldt. Consider your self invited...som det heter på utaskjærsk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiole Skrevet 25. mai 2017 #914 Del Skrevet 25. mai 2017 Det gjør jeg, vet godt forskjell på pir og makreller.....har fisket før jeg 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #915 Del Skrevet 25. mai 2017 Jærri pleier å grave ned foliepakker med pir/makrell i glørne under bålet. Med litt annet godt inni, også. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #916 Del Skrevet 25. mai 2017 2 minutter siden, fiole skrev: Det gjør jeg, vet godt forskjell på pir og makreller.....har fisket før jeg Vet det, Venn. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiole Skrevet 25. mai 2017 #917 Del Skrevet 25. mai 2017 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Jærri pleier å grave ned foliepakker med pir/makrell i glørne under bålet. Med litt annet godt inni, også. Den va ny,Makrell på/i bålet, hm 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fiole Skrevet 25. mai 2017 #918 Del Skrevet 25. mai 2017 Smolt og en feit en.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #919 Del Skrevet 25. mai 2017 Makrell. Vendt i mel, salt og pepper. Godsaker i magen. Sprøstekt. Serveres med nypoteter og agurksalat. Stekesjyen. Mer smeltet meierismør. Iskald rabarbrasuppe til dessert. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 25. mai 2017 #920 Del Skrevet 25. mai 2017 3 minutter siden, fiole skrev: Den va ny,Makrell på/i bålet, hm Makrellen med urter, krydder, sitron...og hva du enn liker i foliepakke på glør/under glør... Prøv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå