Gå til innhold

KåGe-restauranten


Zenobia

Anbefalte innlegg

Jeg vil gjerne ha en spiseplass som de har det i Gallia. Enkelt og ærlig.
En liten villsvinstek rett i kroppen nå, hadde passet som hot i fose. :rodmer: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg vil si det slik at hver gang de spiste det i Gallia, så spiste jeg det med dem
og levde meg veldig langt inni herlighetene. Ikke smakt det ellers nei. :sukk: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhh...kokken har laget skikkelig god og gammeldags karamellpudding til oss! :hoppe: 
b7d581a57ed8d97384e5da9bc44c3b9d.jpg?t%5

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

4 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Det har Jærri...   :jepp:

Jeg har smakt villsvin og bjørn men det er lenge siden. Begge deler var jo godt, men jeg var ikke særlig bevisst på å kjenne etter på smaksforskjeller.....så jeg regner det ikke

Endret av fiole
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og nå har jeg lyst til å prøve bjørn. :spise:

Og mer eksotiske kenguru, krokodille, struts og slange.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så villsvin smaker godt og ikke litt stramt? :) 

Endret av Hoppetaujenta
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Så villsvin smaker godt og ikke litt stramt? :) 

Som svin med en mer utpreget vilt/nøttesmak.  Kraftigere enn svin. Vanskelig å forklare.

Se om du får tak i bacon eller flesk. Mer tilgjengelig, det.

Endret av Jerry Lee
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Og nå har jeg lyst til å prøve bjørn. :spise:

Og mer eksotiske kenguru, krokodille, struts og slange.

 

Struts er godt, froskelår er godt, nam nam nam

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, fiole skrev:

Struts er godt, froskelår er godt, nam nam nam

Er åpen for alt mulig.  :)   Pysete å ikke tørre å prøve.  :fnise:

Bjørn, nevnte du? Hvordan tilberedt? Tilbehør? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Er åpen for alt mulig.  :)   Pysete å ikke tørre å prøve.  :fnise:

Bjørn, nevnte du? Hvordan tilberedt? Tilbehør? 

Dette hadde jeg på restaurant....det var ikke norsk bjørn tror jeg, mener det ble servert med fløtegratnerte poteter, sorry jeg var nok mer opptatt av daten en maten da :fnise: men det smakte...husker noe syltetøy som minnet om den geleen mora mi lagde av rognebær...

Jeg hadde grava Elg en gang og det fallt ikke helt i min smak....jeg måtte svelge det ned med no sterkt

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, det er det. Det blir med mat som glansbildene jeg hadde en gang....kan sitte i timevis å lese oppskrifter og se på bilder, ha ha ha :ninuskapus: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, fiole skrev:

Dette hadde jeg på restaurant....det var ikke norsk bjørn tror jeg, mener det ble servert med fløtegratnerte poteter, sorry jeg var nok mer opptatt av daten en maten da :fnise: men det smakte...husker noe syltetøy som minnet om den geleen mora mi lagde av rognebær...

Jeg hadde grava Elg en gang og det fallt ikke helt i min smak....jeg måtte svelge det ned med no sterkt

Ok. Det fløtegratinerte står jeg glatt over. Verdens største skuffelse. Innbiller meg mandelpoteter eller potetmos , tjukk viltsaus, brokkoli, rosenkål,  gulrøtter. Og, ja...rognebær eller rips.  :spise:

Fryde meg, så lyst jeg har på ukjent mat nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, fiole skrev:

Ja, det er det. Det blir med mat som glansbildene jeg hadde en gang....kan sitte i timevis å lese oppskrifter og se på bilder, ha ha ha :ninuskapus: 

Det du sier etter .....er veldig gjenkjennelig.  :fnise:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Ok. Det fløtegratinerte står jeg glatt over. Verdens største skuffelse. Innbiller meg mandelpoteter eller potetmos , tjukk viltsaus, brokkoli, rosenkål,  gulrøtter. Og, ja...rognebær eller rips.  :spise:

Fryde meg, så lyst jeg har på ukjent mat nå.

Jeg er enig med deg i de fløtegrat pot. men det var så hot på den tiden så det er vel derfor det ble servert til. Det tenker nå jeg. Resten du fåreslår (ikke slått får altså) tror jeg er bankers til bjørn einerbær....sikle, sikle

Endret av fiole
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...