An0nymBruker Skrevet 8. mars 2017 #341 Skrevet 8. mars 2017 1 minutt siden, Hoppetaujenta skrev: Jaaaaaaaaa! *løpe og kaste seg rundt snille An0* Ser kjempegodt ut! Tusen takk 2
Jerry Lee Skrevet 10. mars 2017 #344 Skrevet 10. mars 2017 Her er det blitt så støvete, skittent og søplete nå at i dag spiser jeg nok hjemme... Dusk og fleppe... 1
Hoppetaujenta Skrevet 16. mars 2017 #345 Skrevet 16. mars 2017 (endret) *instruere rengjøringspersonalet (som hun har skaffet restauranten helt gratis) i bedre rutiner fremover* Nå er jeg sulten! *tenketenke* Hva har jeg lyst på av alt de varter opp med her da...? Ahh: et stykk lønsjtallerken tusen takk! Endret 16. mars 2017 av Hoppetaujenta 1
An0nymBruker Skrevet 16. mars 2017 #346 Skrevet 16. mars 2017 1 minutt siden, Hoppetaujenta skrev: *instruere rengjøringspersonalet (som hun har skaffet restauranten helt gratis) i bedre rutiner fremover* Nå er jeg sulten! *tenketenke* Hva har jeg lyst på av alt de varter opp med her da...? Ahh: et stykk lønsjtallerken tusen takk! Det ser deilig ut Jeg tar også en slik porsjon 1
Hoppetaujenta Skrevet 16. mars 2017 #348 Skrevet 16. mars 2017 Så er det til for *trommevirvel*....aftensblåbærpannekaker! Ta-DA! 2
An0nymBruker Skrevet 18. mars 2017 #349 Skrevet 18. mars 2017 (endret) Tusen takk for deilige pannekaker @Hoppetaujenta Her er litt frokost- og lunsjmat servert: Engelsk morgenmad: Endret 18. mars 2017 av An0nymBruker 1
Hoppetaujenta Skrevet 18. mars 2017 #350 Skrevet 18. mars 2017 Tusen takk skal du ha, supersnille @An0nymBruker! Det er noe av det beste jeg vet...å komme til fint laget ferdig måltid. Her ser absolutt alt godt ut og jeg skal kose meg lenge med dette. 1
An0nymBruker Skrevet 18. mars 2017 #351 Skrevet 18. mars 2017 Akkurat nå, Hoppetaujenta skrev: Tusen takk skal du ha, supersnille @An0nymBruker! Det er noe av det beste jeg vet...å komme til fint laget ferdig måltid. Her ser absolutt alt godt ut og jeg skal kose meg lenge med dette. Takk for hyggelig melding Kos deg og ha en fin lørdag 2
Hoppetaujenta Skrevet 19. mars 2017 #353 Skrevet 19. mars 2017 Vi har laget søndagseplekaker på kjøkkenet. Kom og kos dere! 3
Jerry Lee Skrevet 19. mars 2017 #356 Skrevet 19. mars 2017 1 time siden, Dr. A. Kula skrev: Men hvor er kremen? Og vaniljeisen? Nettopp! Særlig det siste! ((Kan nok spises uten, men.....)) 2
Hoppetaujenta Skrevet 19. mars 2017 #357 Skrevet 19. mars 2017 5 timer siden, Jerry Lee skrev: Sjølbakt? Ja, jeg har laget den med en av forumkokkene som hadde mange epler på lager. Ærlig talt gutter; skulle jeg latt krem og is stå fremme så hadde det jo smeltet helt. Frysebok og kjøleskap er stedet å lete! *og det vet dere da*
Jerry Lee Skrevet 19. mars 2017 #358 Skrevet 19. mars 2017 Og svaret er vel egentlig at den ikke er sjølbakt... 😡
Hoppetaujenta Skrevet 19. mars 2017 #359 Skrevet 19. mars 2017 Jo, jeg sa jo det. Den er like ekte som deg og meg og denne nydelige kg-restauranten. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå