Zenobia Skrevet 9. april 2017 Forfatter #2201 Skrevet 9. april 2017 Takk for oppskrift, @fiole! Jeg hamstret ingefær for en stund siden, så i verste fall prøver jeg den faktisk. Baren har nå fungerende bartender frem til oppvaskmaskinen er ferdig (noe som ikke er lenge til). Da logger jeg av. Musikk: 1
fiole Skrevet 9. april 2017 #2202 Skrevet 9. april 2017 @Zenobia Jeg skal også teste....siden det er 1,5 liter det dreier seg om....den hadde fått mange gode tilbakemeldinger....sågar var det noen som mente det var det beste ingerfærølet de hadde smakt 2
Zenobia Skrevet 9. april 2017 Forfatter #2203 Skrevet 9. april 2017 Jeg mangler tørrgjær, og må sjekke at jeg har flaske. Ellers tror jeg alt er greit. Mere musikk:
Zenobia Skrevet 9. april 2017 Forfatter #2204 Skrevet 9. april 2017 En rolig til å krype til køys med:
Zenobia Skrevet 10. april 2017 Forfatter #2205 Skrevet 10. april 2017 (endret) Kommet nye varer. Inn på lageret med dem. Og musikk til lagerarbeideren: Endret 10. april 2017 av Zenobia
Jerry Lee Skrevet 10. april 2017 #2206 Skrevet 10. april 2017 2 timer siden, Zenobia skrev: Kommet nye varer. Inn på lageret med dem. Og musikk til lagerarbeideren: Fantastisk! 2
Zenobia Skrevet 10. april 2017 Forfatter #2207 Skrevet 10. april 2017 Skjønte at den ville falle i smak 1
Dr. A. Kula Skrevet 10. april 2017 #2208 Skrevet 10. april 2017 Tror du det var musikken som falt i smak? 1
Zenobia Skrevet 10. april 2017 Forfatter #2209 Skrevet 10. april 2017 Nei, jeg har jo lagt merke til at Jerry har nevnt Southern comfort. Må sørge for å ha det pianomannen vil ha, vøtt! Hva er dine favoritter? 1
Zenobia Skrevet 10. april 2017 Forfatter #2211 Skrevet 10. april 2017 Takk, @Severus Hvordan oppbevarer man denne kaviaren? Er det best å hermetisere? 2
Severus Skrevet 10. april 2017 #2212 Skrevet 10. april 2017 Man eter rett av boksen, noe annet er for fint folk 1
fiole Skrevet 10. april 2017 #2213 Skrevet 10. april 2017 Du får fyll kaviaren i et glass med lokk, så heller du valgfri vodka over. Settes i solen i ca 4 uker og voila den er klar for konsumering
Zenobia Skrevet 10. april 2017 Forfatter #2214 Skrevet 10. april 2017 Jeg skal spise middag nå! Rare bilder jeg fikk av solbrent, alkoholisert kaviar.. 14 minutter siden, Severus skrev: Man eter rett av boksen, noe annet er for fint folk Jeg, nattklubbinnehaveren, anser meg for å være en kondichonert snobb. Så da skjønner du hvorfor jeg spør 3
fiole Skrevet 10. april 2017 #2216 Skrevet 10. april 2017 @Jerry Lee hvor er du henne? Hadde venta at du var her å venta på meg, jeg 2
Zenobia Skrevet 10. april 2017 Forfatter #2217 Skrevet 10. april 2017 4 timer siden, Dr. A. Kula skrev: snobb schnobb En kondichonert schnobb høres ut som om han har tatt minst én for mye 3
Zenobia Skrevet 10. april 2017 Forfatter #2219 Skrevet 10. april 2017 Ah! Leo va'kke dum Egentlig er jo utesteder mandagsstengt, men når vi er så nære feriedager, gjør denne innehaveren et unntak. 3
NonJuan Skrevet 10. april 2017 #2220 Skrevet 10. april 2017 1 time siden, Zenobia skrev: Ah! Leo va'kke dum Egentlig er jo utesteder mandagsstengt, men når vi er så nære feriedager, gjør denne innehaveren et unntak. Det var godt å høre Åpent hele påsken ikke sant? 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå