Gå til innhold

For en verden...


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Men, herregud da! Klart jeg er voksen, så jeg skjønner selvsagt at jeg ikke er smellfeit selv om H&M tvinger meg over Big is Beautiful. Som jeg nevnte i forrige innlegg; den oppvoksende generasjon får et vrangbilde av hva som er tynt og hva som er feit. Det er ikke snakk om klaging, og hva som er typisk for oss kvinnfolk.

Skjønner? Eller må du ha det inn med teskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tror ikke den oppvoksende generasjon får et vrangbilde på hva som er tynt og hva som er feit.

Det klarer nemlig de fleste mennesker og se selv.

Waco

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest ¤_Fairytale_¤

Det er ikke noe problem å følge moten hvis man er ung. Bik Bok har størrelser høye nok slik at de BURDE passe til alle ungdommer! Hvis ikke, så er de nok litt overvektige.. Størrelsene går jo helt opp til 38!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ice White. Jeg er glad ikke alle har samme syn på vekt som enkelte her inne :roll:

38 er ikke stort, og jeg mener vi kan si at jenter som bruker størrelsene 40-42 heller ikke er store.

Jeg bruker str. 38, og har problemer på Bik Bok. H&M elsker jeg.

Du viser en ekstrem intoleranse for mennesker med litt mer kjøtt på bena enn deg selv. Håper for din egen del at du ikke har de holdningene lenge, for da blir det nok ikke så lett vil jeg tro.

Husk, vi er alle mennesker med de samme følelsene. Aldri glem det, Ice.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solskinn

38 på Bik Bok er dessuten ingen 38 i resten av verden. Det er mye mindre. Skjönner godt at det kan ta på som tenåring.

Jeg fikk masse kvinnelige former som 12åring og syntes jeg var diger. Når jeg ser på bilder av meg selv var jeg jo radmager - men kvinnelig. Jeg er jammen glad det ikke var noen som fortalte meg at jeg far overvektig fordi jeg ikke fikk rumpa mi nedi en bukse fra Bik Bok...

grr

*frustrasjonen borte* (kanskje)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ¤_Fairytale_¤

Jeg vet jo det, Vinga. Jeg kjenner mange overvektige jenter, som jeg kunne dødd for å ha sett ut som, saken er bare den at de ikke PRØVER å presse rumpa si inn i en str. 38. De vet bedre, og kler seg etter hvordan de ser ut.

Vinga: Disse signalene du kanskje mottar fra meg, sender jeg ALDRI ut i det virkelig liv. Og i hvert fall IKKE til mine venninner med litt mer kjøtt på bena enn meg (hun ene veier nesten tre ganger så mye). Jeg vet at både tynne og tykke har følelser. Men da jeg var på mitt virkelig verste, var det ingen som kunne dy seg: ALLE måtte påpeke hvor tynn jeg var, hvordan knoklene stakk ut, at jeg kunne bruke seks års str osv. Men hvis noen er feite, da er det liksom "ulovlig" å si noe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

for noen år siden kjøpte jeg en bukse på bik bok i størrelse large, den var akkurat passe. Og jeg var nok litt slankere enn gjennomsnittet. Nå er jeg undervektig, men den buksa i large er ikke for stor nå heller!! hvem skal da få på seg small og medium buksene???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri hatt noe problemer med å finne klær som passer. Bruker 38/40 i bukse og 38 i overdel.

Kan ikke si jeg har merket noe forandringer i størrelsene opp gjennom heller.

Jeg har brukt samme størrelse siden jeg var 15 år, er nå 21.

Er 178 cm høy.

Høyden har vel litt å si hvis man skal dømme om man er litt kraftig i forhold til størrelse på klær.

(Det ble mange størrelser)

:blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Problemet deres er at dere har for lite ting å bry dere om. Dere lager store saker ut av ingenting. Et tegn på kjedsomhet.

Når verdensbefolkningen mangler rent vann og holder på å sulte ihjel, så bedriver dere bare flisespikkeri og må finne på problemer.

Nei, egentlig er det like greit at menn styrer skuta.

Waco

Waco, du må være den desidert minst intelligente mannen (gutten) som befinner seg på jordens overflate. Du har sannsynligvis ikke barn og har dermed ikke nubbsjans til å sette deg inn i problemstillingen her. Sannsynligvis så er kroppen din strømlinjeformet....... så problemer med å finne klær som passer har vel heller aldri vært et problem for deg.

Anbefaler deg på det sterkeste å holde kj..... og tenke deg grundig om før du bagatelliserer problemstillinger som blir fremsatt her inne.

10na :evil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Javel så nå skal jentene reflektere over inteligens? Vel saken er frue,.... at jeg er i min fulle rett til å stille noen spørsmålstegn angående den evinnelige fasadejaget deres....

Dere kappkjører i hverandres problemstillinger, det er ikke annet enn luksusproblemer dere sutrer over.... ååneeei buksa er så smal ved ankelen.... å fyyy ermet er noe løs... jeg vikke ha den rosa fargen, jeg vil ha den rosa fargen... en anelse lysere, den er så meeeg...

Det er som jeg sier.. bare tull med dere allesammen!

Waco

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åjada Waco, ingen er vel mer kompetent til å reflektere over menns intelligens enn jenter!! Sett en mann til å reflektere samme individers intelligens........ vel, det blir som bukken og havresekken det Waco.

Waco, les hele tråden før du uttaler deg

10na :x

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går nok ikke... latteren vil ikke slippe...

Waco

Stakkars pikerbarn... erger seg over at butikkene ikke hadde deres størrelse... uff så fælt... man kan jo selvsagt ikke handle et annet sted...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Waco, vi voksne kvinner har ingen problemer med å gå til en annen butikk dersom vi ikke finner noe passer.

Det dreier seg om tenåringsjenter som, til tross for at de har en helt normal kroppsfasong, ikke passer inn i klærne som selges i ymse motebutikker. Årsaken til dette er at dagens mote er svært spesiell, og kun en spesiell gruppe jenter kan bære denne moten (som forøvrig er skapt av....... ja, mindre intelligente menn).

Så Waco, hadde du selv hatt barn, så hadde du kanskje forstått, eller forresten, nei det hadde du ikke.........

10na :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Waco, syns du er kul, jeg..... :ler: Fatter ikke at noen gidder og bli provosert av deg :-? Jeg er ei stor jenta selv og må dessverre gå på avdelinger med store størrelser for å finne klær, men syns jeg klarer og kle meg okey. Og hvis man må på feks BIB for å finne klær, er man nok overvektig! Jeg slanket meg i fjor, men var fortsatt kraftig, veide rett under 80 kg, men hadde ingen problemer og finne klær da på 'vanlige' avdelinger.... Men, plustelig var det kommet 10 kg til på kroppen.... wooops?!? :briller: Ja, ja, jeg gidder iallefall ikke gå å surke fordi jeg er tjukk, kunne godt tenke meg å være slankere, men gidder ikke slanke meg, ikke i dag iallefall..... Er lykkelig og fornøyd!

Det er mye viktigere og se på det positive du har i livet ditt og nyte dagen, enn å gå og klage og syte..... -mener nå jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Årsaken til dette er at dagens mote er svært spesiell, og kun en spesiell gruppe jenter kan bære denne moten (som forøvrig er skapt av....... ja, mindre intelligente menn).

hehe... javisst... det er sånn det henger sammen... for det er jammen intelligens å bruke klær mindre intelligente menn har skapt.... haha må le...

Waco

å herregud... når skal denne ansvarsfraskrivelsen noengang ta slutt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jepp, 10na - moten i dag styres av mange spesielle menn som har guttekroppen som forbilde når de skaper klær/mote til kvinner.

Nå er naturen så viselig innretta, Waco, at det er forskjell på en kvinnekropp og en mannskropp - det tror jeg de aller fleste har fått med seg, også du. :ler: Kvinnekroppen (i alle fall etter fylte 25) er ofte formfull (rompe, mage og pupper) noe de aller fleste menn setter stor pris på (i alle fall kjæresten min). Disse formene kan man få fra pubertet til godt opp i tjueårene.

Dagens mote er ikke beregnet på kvinneformer! Mine former må opp i str 42 hos H&M på bukser (litt også lengden på beina, men aller mest pga hofter og mage), mens overdelen er 38/40. Jeg er ganske høy (over 170), så jeg gir rakkeren i størrelsene, men gud hvor irriterende det er å finne bare små størrelser av kule og flotte klær :evil:

Poenget er at kleskjedene (de jeg har råd til å frekventere i disse husbyggingstider) presser oss formfulle ut av butikken og inn i "kjærringbutikker". Jeg liker H&M sine klær, men hvorfor skal klærne være så små??? Jeg er 26 og har et avslappa forhold til kroppen min, men kan godt forestille meg at det er trasig å være en usikker, formfull 15-åring og bli "kasta ut" av kjedebutikkene og inn i "kjærringbutikker" for å finne riktig størrelse!

Til Ice White. Å påstå at alt over 38 er stort/ er feite mennesker er helt på jordet! Dette er meninger du bør gå noen runder med deg selv om. Veldig bra at du ikke sier noe til dine litt større venner! Greit at du er bitter på alle kommentarer du fikk da du var syk/sterkt undervektig, men jeg tror de fleste som sender slike meldinger mener å få deg til å våkne opp og se din egen tynne kropp - det er ALT annet en sunt. Jeg veit en del om anorexi/bulimi da en nær slektning av meg har hatt det, og hun døde nesten av underernæring. Det er 8 år siden hun var på det tynneste, men selv i dag sliter hun både med selvbilde og med seinskader, feks ødelagte tenner!

En person over str 38 er overhode ikke feit, og husk at str er avhengig av høyde også! Jeg tror du så absolutt bør endre ditt bilde av hva som er normalt eller ikke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Waco, vi snakker om tenåringsjenter - ikke voksne kvinner - her i denne debatten. Voksne kvinner VET at kvinnekroppen er forskjellig - tenåringsjenter FORVENTER at kroppen deres skal være som idealene på cat-walkene rundt om i verden - sykelig avmagrede og uten kvinnelige former.

Til og med du Waco (til tross for et intelligensnivå under pari) bør forstå hvilke følelser som settes i sving når tenåringsjenter går fra motebutikk til motebutikk uten å kunne finne noe som helst som passer, til tross for at de innehar en helt normal kroppsfasong.

10na :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk gjør mye rart for skjønnheten, og hva som ses på som skjønnhet forandrer seg hele tiden.

I noen tidsepoker er det å være tynn vakkert, mens det andre ganger er vakkert med litt fett på kroppen.

Folk har presset seg inn i korsetter og ødelagt sine føtter med alt for små sko o.s.v.

Butikkene selger det som produsentene lager, og produsentene lager det som er in i tiden.

Vi får ikke gjort noe med det, og alle kan ikke passe inn i idealet.

Dumt? Mulig det, men det er nå slik...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi får ikke gjort noe med det, og alle kan ikke passe inn i idealet.

Dumt? Mulig det, men det er nå slik...

Ehhh, Morlock. Klart vi kan gjøre noe med det! Vi kan boikotte kjedene som ikke har klær som passer alminnelige folk. Å si at vi ikke kan gjøre noe er bare passivt og tamt! En boikott gir jo mindre cash i kassa for butikkene, og er det noe de kan så er det jo å oppsøke cash (dvs danse etter vår pipe!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...