Jump to content
Mame

Mames bok

Recommended Posts

Mame

Oppretter bloggen for å poste mine små skriblerier fra livet mitt. Mest av alt for å øve meg å skrive, og formulere meg skriftlig. Starter med en oppplevelse fra tidligere, skrevet på dialekt.

 

"Trekant for første gang.

Vi sitt i sofaen, han ved siden av mæ og ho i den andre delen. Han stryk mæ i nakken og etter hvert nedover skuldran og ryggen. Æ ser på ho for å se reaksjonen hennes og ho smile til mæ. Æ vet jo at ho syns det e greit, men alikavell føles det litt rart at han sitt å stryk på mæ med ho tilstede. Men det e godt, han har mjuke, sterke og varme hender. Det e lenge sia noen har kjent på mæ på den måten, alt for lenge sia. Han spør om æ har det bra og om det går greit. Æ svare bekreftanes på det. Æ e allerede kåt.

Han kysse mæ på halsen, og æ kjenne korr godt han lukte. Han kysse mæ etter hvert på munnen, og det har æ absolutt ingen ting imot. Vi kline litt mens ho ser på. Æ stryk han på overkroppen og nærme mæ buksekanten før æ feige ut å bevege mæ oppover igjen.

Han foreslår at ho kan komme å sette sæ på andre sia av mæ i sofaen, og ho e ikke tungbedt. Ho går rundt bordet og sett sæ ved siden av mæ. Klage litt på at det e veldig varmt, men det har han løsninga på. Det e bare å ta av sæ den varme genseren ho har på. Helt usjenert vrenge ho den av sæ og æ får se de deilige puppan æ har sett på gjennom genseren hele kvelden. Ingen bh som stenge dem inne, og det treng ho heller ikke. Nydelig e dæm, med store, fine brystvorter som knoppe sæ og ligne på søte bringebær. Æ e ikke mindre kåt no.

Æ ser på de deilige puppan hennes før æ tar mot til mæ å strekk fram handa for å kjenne. Dæm e deilig å ta på, mjuk, varm og god og æ nyt å kjenne på puppa for aller først gang. Han har i mellomtida tatt av sæ skjorta så no sitt æ der mellom et toppløst par som æ traff for første gang få tima tidligere. Æ e ikke tvil om at æ vil fortsette og bøye mæ litt fram for å smake på puppan hennes, dæm smake like deilig som dæm ser ut. Æ prøve mæ litt fram med munnen og hendern. Etterhvert kysse vi, og det e nå helt anna enn å kysse en mann. Alt e mye mjukere, ingen sjeggstubba som skrape mot huden, det e ikke bedre, bare annerledes og minst like deilig. Æ tar ho på puppan og nedover låret, blir tøffere etter hvert og stryk ho forsiktig over musa. Litt usikker, men kjæmpekåt.

Han e plutselig naken og det tar ikke lang tid før ho også e det, deilige menneskan. Da kan jo ikke æ være dårligere og tar av mæ æ å. Vi tar, smake, kysse og klæmme på hverandre, det føles som om det e hender overalt og æ miste litt oversikta over kæm som gjør ka. Men det gjør ingenting, æ bare nyt d. Æ stryk ho over den glattbarberte musa, og kjenne at ho e våt. Gud, korr deilig det e! Det blir mer smaking, klining og tafsing før vi finn ut at sofaen e for liten og kommer oss inn på soverommet og fortsette…"

 

Tar gjerne imot kritikk!

God natt, alle natteravner ;-)

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...