Gå til innhold

Hvor er Hoppetaujenta akkurat nå?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

4 minutter siden, mia83 skrev:

En god brun saus hadde gjort seg også :jepp:

Ja.  Og, vet du...hvit saus er også godt til kålruletter.    :spise:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tror brun saus om det er kjøttdeig i rulettene.

Jeg liker de best med medisterdeig og hvit saus.  Og muskat.    😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bacon i stabel til den som vil ha det:
How-To-Bake-Bacon-FEATURE-500x375.jpg
Det sneik seg oppi noen kjøttkaker her også, men jeg har mere bare saus på kjøkkenet. :jepp: 
Brun_saus_286183a_BIG.jpg
Kålstuing:
IMG_5696.JPG
Ertestuing:


Ertestuing-Holmens.jpg
Folk har grilldress, men jeg har stekt bacondress.... :fnise: 
Bacon-Strips-TRACKSUIT.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er vant til kålruletter med medisterkaker i. Hvit saus er helt sikkert godt til det ja. Kålstuing er jo også godt. :sikle:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Bacon i stabel til den som vil ha det:
How-To-Bake-Bacon-FEATURE-500x375.jpg
Det sneik seg oppi noen kjøttkaker her også, men jeg har mere bare saus på kjøkkenet. :jepp: 
Brun_saus_286183a_BIG.jpg
Kålstuing:
IMG_5696.JPG
Ertestuing:


Ertestuing-Holmens.jpg

 

For en fæl Fristerinne du er nå.    :jolie:

Det er derfor jeg liker deg....   :nigo:     :spise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

24 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Jeg har ikke smakt kålruletter siden skolekjøkkenet. 

Så får du lage det.  Hold denne nydelige maten i live..    

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar hjerteligst i mot all type normal folkelig husmannskost. :spise: Brun eller hvit saus er det samme,
så lenge den er tykk og glinsende. Ordentlig mat, tykk i konsistensen...og ikke sånn salatbladnymotens mat.

Rettelse: ikke sild, torsketunger, lute/rakfisk og denslags rariteter.... :opplyser: DET kan vi gi til @Winza!!!

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Jeg tar hjerteligst i mot all type normal folkelig husmannskost. :spise: Brun eller hvit saus er det samme,
så lenge den er tykk og glinsende. Ordentlig mat, tykk i konsistensen...og ikke sånn salatbladnymotens mat.

Rettelse: ikke sild, torsketunger, lute/rakfisk og denslags rariteter.... :opplyser: DET kan vi godt servere Jerry. Han liker det. 

Elsker deg for dine matpreferanser,  kjære Hoppis   :klem:

...og... ja, takk. Liker det og, jeg.  😀

Endret av Jerry Lee
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Hoppetaujenta skrev:

                    Bra. :fnise: 

:klem:   :spise:

En annen Luring ville sagt... "jeg blidde sulten".

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

"  ...men atte du jærri?  Vi fikk ikke tilbakeklemmer a' Hoppis.  Det var dummen vel. .   :sukk:  "   -    S.T.

Tja...hu er vel ikke en klemmer, da....

"  litt dummen likkavæl syns jeg  "     -   S.T.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Jerry Lee skrev:

"...men atte du jærri?  Vi fikk ikke tilbakeklemmer a' Hoppis.  Det var dummen vel." - S.T.
Tja...hu er vel ikke en klemmer, da....  "litt dummen likkavæl syns jeg" - S.T.

             Spesielt til Lille vennen... :klem: With løvv! 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hoppe, hvor god mat du har laget!! Du må ha brukt vanvittig mye tid på å diske opp dette til oss. Håper det er mer igjen til en smak? 

:spise:

Tar gjerne nymotens salat duppedingser. Også. 

Rakfisk, vil du ha min porsjon også jerri? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...