AnonymBruker Skrevet 1. mars 2016 #21 Del Skrevet 1. mars 2016 Den 25.02.2016 at 15.29, AnonymBruker skrev: Ja, hva har du i kjøttkakene dine, løk og.....? Anonymkode: c96d3...f16 Jeg har kjøtt i alle kjøtt kakene mine!!! Anonymkode: 448d2...910 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2016 #22 Del Skrevet 1. mars 2016 Krydre etter rett og kjøttdeig bare. Anonymkode: 1fe8a...178 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tholmer Skrevet 1. mars 2016 #23 Del Skrevet 1. mars 2016 Hadde jeg svart på det spørsmålet, hadde jeg vært nødt til å likvidere deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whoops Skrevet 1. mars 2016 #24 Del Skrevet 1. mars 2016 Dersom jeg bruker storfekjøtt varierer det veldig. Tar det jeg har. Feks finhakket eller raspet løk, hvitløk, litt chili (tørket eller frisk), moste kikerter (godt, mektig og billig), brødrasp, egg, litt vann, svart pepper, muskat og av og til litt poptetmel eller en raspet potet. Kommer helt an på hva jeg har. Og lager gjerne kjøttboller i stedet for de store, kompakte kjøttkakene. Ellers er jeg oppvokst med at kjøttkaker er medisterkaker. kanskje derfor jeg synes det passer bedre med mindre boller av karbonade-/kjøttdeig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå