AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #1 Del Skrevet 25. februar 2016 Ja, hva har du i kjøttkakene dine, løk og.....? Anonymkode: c96d3...f16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #2 Del Skrevet 25. februar 2016 Bruker ikke løk nei Men bruker gjerne krydder som muskat, ingefær og allehånde og grovkvernet pepper Ellers så bruker jeg potetmel, egg og melk Anonymkode: 04f8a...9aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #3 Del Skrevet 25. februar 2016 Potetmel, egg, melk, løk, salt, pepper. Anonymkode: e65cb...0f3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #4 Del Skrevet 25. februar 2016 Jeg pleier ofte å bruke en del kjøtt slik at det får god konsistens og riktig smak Anonymkode: fbcbb...a3f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minister-mio Skrevet 25. februar 2016 #5 Del Skrevet 25. februar 2016 Bare kjøtt + salt og pepper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2016 #6 Del Skrevet 25. februar 2016 Må ha løk! Ellers blir det jo ingen smak. Salt og pepper, kanskje litt muskat av og til. Sper med melk eller vann. Anonymkode: 802b4...ce1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mis(s)Understood Skrevet 25. februar 2016 #7 Del Skrevet 25. februar 2016 Grovraspet løk, vann, egg, salt, pepper og en grovraspet rå potet (istedet for potetmel). Og kjøttdeig eller karbonadedeig, alt ettersom. Poteten gjør kjøttkakene mykere enn de med potetmel, og de blir saftigere. Smak og behag 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
absinthia Skrevet 25. februar 2016 #8 Del Skrevet 25. februar 2016 Potetmel, egg, vann, salt, løk, hvitløk og litt pepper. Iblant har jeg raspet brød, selvplukket sopp, løk, vann egg og kapers i, men det er når familiens soppmotstandere ikke skal spise. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Carrot Skrevet 25. februar 2016 #9 Del Skrevet 25. februar 2016 (endret) 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: ...bruker gjerne krydder som muskat, ingefær og allehånde og grovkvernet pepper Ellers så bruker jeg potetmel, egg og melk Anonymkode: 04f8a...9aa Dette krydderet, bruker ikke melk (allergier) men buljong og selvsagt finhakket løk... Endret 25. februar 2016 av Carrot Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
udir Skrevet 27. februar 2016 #10 Del Skrevet 27. februar 2016 (endret) Egg, brødkrumme, vann, salt og pepper. Liker best luftige kjøttkaker. Og så må det være sjysaus og ikke brunsaus. Bruker vanlig kjøttdeig, ev. blandet med svinekjøttdeig. Endret 27. februar 2016 av udir Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 27. februar 2016 #11 Del Skrevet 27. februar 2016 Fløte eller kefir, egg og krydder. Om jeg gidder så rasper jeg løk og har i. Bruker ikke potet, potetmel eller lignende. Syns bare det blir unødvendig fyll Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wondergirl Skrevet 27. februar 2016 #12 Del Skrevet 27. februar 2016 Muskatnøtt, ingefær, salt og pepper. Egg, brødrasp. Kan ha løk i sausen. Har en eldgammel husmoroppskrift hvor det står at man kan flotte seg med å ha oppi ett egg hvis det er søndag. De pleier å bli veldig gode, i hvertfall! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 27. februar 2016 #13 Del Skrevet 27. februar 2016 Kjøttdeig, gul løk, egg, melk/kullsyrevann, griljermel/potetmel, salt, pepper, ingefær og muskat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2016 #14 Del Skrevet 28. februar 2016 En desj potetmel, salt, pepper og en desj vann. Anonymkode: c8f21...9fc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fiberhusk Skrevet 28. februar 2016 #15 Del Skrevet 28. februar 2016 Salt, pepper, muskat, hvitløkspulver, potetmel, egg, litt bakepulver. Noen ganger litt melk. Det varierer... Lager stort sett kun av svin. Er ikke så begeistret for storfekjøtt lenger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2016 #16 Del Skrevet 28. februar 2016 Erter, kjøtt og flesk. Og løk og pepper. Anonymkode: 2b0b5...348 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 28. februar 2016 #17 Del Skrevet 28. februar 2016 Lager aldri kjøttkaker, men kjøttboller derimot. Blir jo det samme bare i miniatyrform Har i salt, pepper, purre, rødløk, noen ganger hvitløk og/eller chili og egg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 29. februar 2016 #18 Del Skrevet 29. februar 2016 Jeg lar gul løk surre over svak varme til den er blitt myk og glassaktig før jeg blander den med kjøttet. Synes det gir en bedre smak enn rå løk. I tllegg kommer egg, en god skvett fløte, allehånde, muskat, pepper, salt, og et par dagsgamle loffskiver som har fått ligger i helmelk til de er gjennomtrukket. Hvis jeg har det for hånden så bruker jeg også baconfett. Alt blir bedre med bacon Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 1. mars 2016 #19 Del Skrevet 1. mars 2016 Jeg har i farris eller vann, egg, løk, salt, pepper, hvitløk og ost i mine. Farris fikk jeg tips om siden kullsyren visstnok skal gjøre de luftigere og saftigere, så da bruker jeg det om jeg har farris i huset. Da kan jeg og bruke mindre enn om jeg bruker vann Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 1. mars 2016 #20 Del Skrevet 1. mars 2016 Jeg forstår løk, egg, litt melk og selvfølgelig muskatnøtt. Men potetmel? Gjøre de fastere? Er det nødvendig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå