AnonymBruker Skrevet 8. mai 2015 #1 Del Skrevet 8. mai 2015 Kan man fryse ned chili? Holder det seg sterkt? Hvor lenge holder det seg i fryseren? Anonymous poster hash: f63e1...97b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 8. mai 2015 #2 Del Skrevet 8. mai 2015 Det går fint å fryse ned chili. Den hjemmeavlede chilien jeg frøs ned i oktober/november er like potent ennå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eiss Skrevet 8. mai 2015 #3 Del Skrevet 8. mai 2015 (endret) Det går fint å fryse ned chili. Den hjemmeavlede chilien jeg frøs ned i oktober/november er like potent ennå. Ja, nettopp, er hjemmeavl jeg driver med og. Skjønner ikke hvorfor jeg ble anonym Endret 8. mai 2015 av Eiss Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Puny Skrevet 8. mai 2015 #4 Del Skrevet 8. mai 2015 Det kan være en fordel å hakke den opp før frysing, da den jo ikke er like crispy etter tining Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 8. mai 2015 #5 Del Skrevet 8. mai 2015 Det kan være en fordel å hakke den opp før frysing, da den jo ikke er like crispy etter tining Ikke tin den før du hakker den opp. Ta den rett ut av frysen og skjær den opp med en gang – det er lettere enn å skjære frisk chili. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #6 Del Skrevet 8. mai 2015 Den kan også tørkes med ganske bra resultat. Bare et tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eiss Skrevet 8. mai 2015 #7 Del Skrevet 8. mai 2015 Den kan også tørkes med ganske bra resultat. Bare et tips. Bare å henge opp? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #8 Del Skrevet 8. mai 2015 Bare å henge opp? Ja, kommer litt an på størrelsen, kan også kutte de i biter, eller kutte de langs etter, da tørker de raskere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eiss Skrevet 8. mai 2015 #9 Del Skrevet 8. mai 2015 Ja, kommer litt an på størrelsen, kan også kutte de i biter, eller kutte de langs etter, da tørker de raskere. Ok Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 9. mai 2015 #10 Del Skrevet 9. mai 2015 Ooh! Supert at jeg sjekket denne tråden! Har irritert meg lenge over at chili ofte bare selges i pakker med minst fem stk i. Rekker jo aldri å bruke dem opp men det er jo genialt å ha litt ferdig finkuttet i en boks i fryseren Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2022 #11 Del Skrevet 28. juni 2022 Har prøvd å fryse chili selv tidligere men har alltid tørka inn.. Tenkte jo ikke på at de burde pakkes inn 😝 Fulgte denne guiden nå og satser på at det går bedre 😎 Anonymkode: 04b7f...3e4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 28. juni 2022 #12 Del Skrevet 28. juni 2022 Puny skrev (På 8.5.2015 den 13.01): Det kan være en fordel å hakke den opp før frysing, da den jo ikke er like crispy etter tining Det gjør vi. Elsker ha klar ferdighakket i fryser i små minipakker👍🏻 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå