Gå til innhold

Fryse chili


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Kan man fryse ned chili? Holder det seg sterkt? Hvor lenge holder det seg i fryseren?

Anonymous poster hash: f63e1...97b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det går fint å fryse ned chili. Den hjemmeavlede chilien jeg frøs ned i oktober/november er like potent ennå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eiss

Det går fint å fryse ned chili. Den hjemmeavlede chilien jeg frøs ned i oktober/november er like potent ennå.

Ja, nettopp, er hjemmeavl jeg driver med og. Skjønner ikke hvorfor jeg ble anonym Endret av Eiss
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være en fordel å hakke den opp før frysing, da den jo ikke er like crispy etter tining :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være en fordel å hakke den opp før frysing, da den jo ikke er like crispy etter tining :)

Ikke tin den før du hakker den opp. Ta den rett ut av frysen og skjær den opp med en gang – det er lettere enn å skjære frisk chili.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare å henge opp?

Ja, kommer litt an på størrelsen, kan også kutte de i biter, eller kutte de langs etter, da tørker de raskere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eiss

Ja, kommer litt an på størrelsen, kan også kutte de i biter, eller kutte de langs etter, da tørker de raskere.

Ok :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ooh! Supert at jeg sjekket denne tråden! Har irritert meg lenge over at chili ofte bare selges i pakker med minst fem stk i. Rekker jo aldri å bruke dem opp men det er jo genialt å ha litt ferdig finkuttet i en boks i fryseren :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 år senere...
AnonymBruker

Har prøvd å fryse chili selv tidligere men har alltid tørka inn.. Tenkte jo ikke på at de burde pakkes inn 😝

Fulgte denne guiden nå og satser på at det går bedre 😎

Anonymkode: 04b7f...3e4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puny skrev (På 8.5.2015 den 13.01):

Det kan være en fordel å hakke den opp før frysing, da den jo ikke er like crispy etter tining :)

Det gjør vi. Elsker ha klar ferdighakket i fryser i små minipakker👍🏻

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...