Søtpotita Skrevet 26. april 2005 #1 Del Skrevet 26. april 2005 Er det nokon som har ei oppskrift på ei utrulig god sjokoladekake? Sånn heilt vanlig langpannekake uten noko fyll inni. Slik ein kan foreksempel ha kokosstrø på.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 26. april 2005 #2 Del Skrevet 26. april 2005 (endret) Her er en veldig god sjokoladekake til stor langpanne, du kan selvsagt kutte ut glasuren og strø kokos på om du vil (eller både glasur og kokos ). Langpannesjokoladekake 300 g smør/margarin 600 g sukker 3,5 dl melk 4 egg 500 g hvetemel 1 ss vaniljesukker 4 ts bakepulver 3-4 ss kakao 300 g melis 120 g smør/margarin 6 ss sterk kaffe 3 ts vaniljesukker 1 plate smeltet sjokolade Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggene, ett om gangen, deretter melk vekselvis med det tørre. Hell røren i bakepapirkledt langpanne. Stek ved 175 grader på midterste rille i ca 30 minutter. Avkjøl kaken noen minutter i formen. Hvelv den over på rist. Pisk resten av ingrediensene til en glasur som smøres på kaken når den er helt avkjølt. Kan fryses. Endret 2. september 2005 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Søtpotita Skrevet 26. april 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 26. april 2005 Takk skal du ha, Arkana Den skal testast ut så snart som mulig...er sjokoladesjuk.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. september 2005 #4 Del Skrevet 7. september 2005 Her er en veldig god sjokoladekake til stor langpanne, du kan selvsagt kutte ut glasuren og strø kokos på om du vil (eller både glasur og kokos ). Langpannesjokoladekake 300 g smør/margarin 600 g sukker 3,5 dl melk 4 egg 500 g hvetemel 1 ss vaniljesukker 4 ts bakepulver 3-4 ss kakao 300 g melis 120 g smør/margarin 6 ss sterk kaffe 3 ts vaniljesukker 1 plate smeltet sjokolade Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggene, ett om gangen, deretter melk vekselvis med det tørre. Hell røren i bakepapirkledt langpanne. Stek ved 175 grader på midterste rille i ca 30 minutter. Avkjøl kaken noen minutter i formen. Hvelv den over på rist. Pisk resten av ingrediensene til en glasur som smøres på kaken når den er helt avkjølt. Kan fryses. ← Jeg lagde denne i dag og den ble aldeles nydelig Skikkelig myk.. nærmest smelter i munnen.. Må nevne at jeg er en amatør på kjøkkenet, så denne oppskriften er idiotsikker Tusen takk for oppskrift, Arkana! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå