Gjest Gjest Skrevet 21. september 2007 #1 Del Skrevet 21. september 2007 tenkte å bruke kyllings fileter.. men må vel mose kyllingen til en slags deig?? å frityrsteke det etterpå.. men skla kylling kjøttet være rått eller ikke? (når man skal lage nuggetsene..) ps. tar gjerne imot gode dip tips til de ferdige nuggetsene=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 21. september 2007 #2 Del Skrevet 21. september 2007 Jeg ville bare ternet kyllingen i passelige stykker og panert de med egg og krydret geriljemel før jeg stekte de i olje i pannen. Synes det blir veldig godt når jeg lager det slik, og så lenge bitene ikke er for store så blir de kjapt stekt også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 21. september 2007 #3 Del Skrevet 21. september 2007 Jeg deler rå kyllingfilet i tynne strimler. Vender de i pisket egg og ruller de i en blanding av brødstrø og parmesanost. Friterer de i olje etterpå, knallgodt. Eller gjør som Nigella Lawson. Mariner kyllingstrimler i kjernemelk/yoghurt naturell og vend de i knuste RITZ kjeks og stek de på plate i ovnen med bakepapir under. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayli Skrevet 22. september 2007 #4 Del Skrevet 22. september 2007 Eller gjør som Nigella Lawson. Mariner kyllingstrimler i kjernemelk/yoghurt naturell og vend de i knuste RITZ kjeks og stek de på plate i ovnen med bakepapir under. Slik gjør jeg det, og det er knallgodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grissini Skrevet 22. september 2007 #5 Del Skrevet 22. september 2007 Slik gjør jeg det, og det er knallgodt! Dette hørtes helt fantastisk ut! Kan du fortelle litt mer konkret hva du gjør? Hvor lenge skal de marineres og hvor lenge skal de stekes? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayli Skrevet 23. september 2007 #6 Del Skrevet 23. september 2007 Dette hørtes helt fantastisk ut! Kan du fortelle litt mer konkret hva du gjør? Hvor lenge skal de marineres og hvor lenge skal de stekes? Jeg knuser en pakke Ritz-kjeks og legger dem i en bolle. Så strimler jeg opp kyllingfilet, dypper dem i yoghurt naturell og ruller dem i kjekssmulene. Legger de ferdige bitene på et bakepapirkledd stekebrett og steker dem ved 200 grader ca. 20 minutter. Selv om Ritz-kjeksene er salte, synes jeg at nuggetsene trenger noe mer, så jeg pleier å ha salt på bordet. Server med for eksempel ovnsstekte poteter og grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 23. september 2007 #7 Del Skrevet 23. september 2007 Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grissini Skrevet 23. september 2007 #8 Del Skrevet 23. september 2007 Jeg knuser en pakke Ritz-kjeks og legger dem i en bolle. Så strimler jeg opp kyllingfilet, dypper dem i yoghurt naturell og ruller dem i kjekssmulene. Legger de ferdige bitene på et bakepapirkledd stekebrett og steker dem ved 200 grader ca. 20 minutter. Selv om Ritz-kjeksene er salte, synes jeg at nuggetsene trenger noe mer, så jeg pleier å ha salt på bordet. Server med for eksempel ovnsstekte poteter og grønnsaker. Tusen takk - dette SKAL prøves Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mie Skrevet 23. september 2007 #9 Del Skrevet 23. september 2007 Jeg knuser en pakke Ritz-kjeks og legger dem i en bolle. Så strimler jeg opp kyllingfilet, dypper dem i yoghurt naturell og ruller dem i kjekssmulene. Legger de ferdige bitene på et bakepapirkledd stekebrett og steker dem ved 200 grader ca. 20 minutter. Selv om Ritz-kjeksene er salte, synes jeg at nuggetsene trenger noe mer, så jeg pleier å ha salt på bordet. Server med for eksempel ovnsstekte poteter og grønnsaker. Denne skal jeg forsøke også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 3. november 2007 #10 Del Skrevet 3. november 2007 Jeg skal også prøve den oppskriften. I dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grissini Skrevet 3. november 2007 #11 Del Skrevet 3. november 2007 Jegh ar også lagd en variant hvor jeg har dyppet terninger av kylling i en eggeblanding og så oppi knust cornflakes. Rett i ovnen i 20 minutt. Nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 3. november 2007 #12 Del Skrevet 3. november 2007 Åh! Det må jeg prøve med den siste fileten. Ritzvarianten var veldig god. Må saltes litt ekstra, men nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CeeCee Skrevet 3. november 2007 #13 Del Skrevet 3. november 2007 Legger til som husketråd =) Er lei av å måtte komme opp med nye middager hver dag.. Tilslutt går man tom for fantasi.. Barnet her i huset elsker nuggets, så nå blir det fest! Takk!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå