Kyllingsuppe med smak av Thai
Kylling suppe med smak av Thai
Dette er en favoritt. Den tar 20 minutter å lage, og smaker himmelsk på en regnfull sommerkveld eller sur høstkveld!
Suppen:
3 ss solsikke eller annen nøytral olje
4 kyllingbryst fileter
2 cm ingefær
4 ts rød curry-pasta
2 ts hvitløkpasta
1 liter vann
1 boks kokosmelk
1 liten boks mat-fløte
2 terninger kyllingbuljong
1/2 squash
1 stk gulrot
1/2 pakke sukkererter
1 rød søt paprika
1 ts maldonsalt
saften av en lime
Ha oljen i en stor vid panne, skru på full varme og jobb fort!
Kutt kyllingfiletene i tynne strimler og ha de i pannen sammen med raspet ingefær, hvitløk og curry-pasta.
La det steke et par tre minutter og tilsett vann, kokosmelk, matfløte og kyllingbuljong. Kok suppen i 10 minutter og tilsett alle grønnsakene hakket i fine biter. Smak til med Maldon salt og saften av en lime. Strø over hakket koriander eller bladpersille ved servering, og spis suppen med godt brød til.
Velbekomme!
0 kommentarer
Anbefalte kommentarer
Det er ingen kommentarer å vise.