Gå til innhold

Lady_Beatrice's Blog

  • blogginnlegg
    5
  • kommentarer
    5
  • visninger
    33 209

Har alle eggene mine i samme kurven


Lady_Beatrice

1 300 visninger

Synes det beskriver så godt det jeg driver med om dagen. Og det skremmer meg. Jeg er en fornuftig og jeg har vært igjennom noen kalde vinterdager før, og likevel er jeg klar. Klar til å hoppe i det igjen og det skremmer meg til vannvidd.

For jeg har forelsket meg. Det var ikke med i planen i det hele tatt. For planen var å møte noen, finne noen å ha det litt kos med. Planen var ikke å forelske meg. Og nå har jeg gjort det og jeg klarer ikke å være fornuftig. Alle mine svake punkter er blottstilte, klare til å bli knus. For hva skjer da? Hva skjer om denne fantastiske mannen finner ut at jeg ikke er så fantastisk som han først trodde? Det kan jeg ikke tenke på engang.

Når jeg først havnet i denne situasjonen og forholdet var helt nytt var jeg kynisk. Jeg sa til venner at "detter er bare en flørt, jeg vet ikke hvor lenge det vil vare, men jeg har det gøy." Det forandret seg til "vel, jeg vet jeg sa at jeg ikke skulle ha flere barn, men det betydde nok at jeg ikke skulle ha flere barn med eksen..."

Og han sier disse tingene han også. Han sender meg linker med boliger som kunne passe oss perfekt (også i nærheten av der jeg bor slik at datteren min kan forsette på samme skole), han snakker om barn, han snakker om fremtiden vår. Samtidig så er jeg så redd for at det bare er noe han sier. Kanskje min erfaring som sier at når ting er så fantastiske som de er, hvordan kan de da vare? Hvordan kan jeg fortjene dette?

Og de berømte eggene og den omtalte kurven ligger der og klirrer mot hverandre.

Men jeg gir meg ikke. Jeg vil ha denne mannen, jeg har disse sterke, vakre følelsene for han. Som selvfølgelig fort snur på seg og blir selvdestruktive og smertefulle.

Men nå er det snart helg, masse nye muligheter og kjærlighet som både kan gis og fås :)

God fredag

  • Liker 1

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

×
×
  • Opprett ny...