Gå til innhold

Lady_Beatrice's Blog

  • blogginnlegg
    5
  • kommentarer
    5
  • visninger
    33 209

En ny start


Lady_Beatrice

1 356 visninger

Jeg startet livet på nytt,

Vel, egentlig så er det litt over ett år siden nå, men det føles fortsatt nytt, skremmende og spennende.

Forhistorie

15 september 2010 tok jeg det siste skrittet ut av ett 12 år langt forhold, hvor av 10 av disse som gifte. Det var den mest skremmende dagen i mitt liv. Forholdet hadde vært ordentlig dårlig de siste 5 årene. Og grunnen til at jeg hadde blitt hengende igjen var på grunn av vår vakre datter. Man kan si hva man vill, men man tror at man gjør det rette ved å bli, helt til man innser at det er ditt liv også. Du betyr også noe. Så jeg pakket sakene mine og reiste.

Og det har vært litt av ett eventyr. Alt fra å skaffe oss en leilighet og å mestre det økomoniske alene. Men jeg har klart det. Min datter er lykkelig (50% foreldrerett, selv om jeg ønsker meg 100%). Økonomien er i boks og jeg klarte til og med å dra med meg jenta mi på en 14 dagers ferietur til Spania.

Og for ca 6 måneder siden møtte jeg en mann som rocker min verden på en helt annen måte enn hva noen har gjort før. Det er merkelig, skremmende og helt ubeskrivelig...

Så det er strengt tatt dette denne bloggen kommer til å handle om. Oppturene, nedturene, hverdagene og helligdagene. Alt som livet sender min vei... jeg synes livet er spennende igjen og jeg er lykkelig... rar følelse :)

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

×
×
  • Opprett ny...