Gå til innhold

Peachy's Blog

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    9
  • visninger
    61 108

Eh, kanskje jeg må lære meg å sjonglere?


Peachy

1 418 visninger

Hei! Er vel på tide at jeg skriver litt igjen! ☺

Det er mye som har skjedd i det siste. Ettersom jeg nesten ikke har truffet Elskeren. Følelsene mine har nok forsvunnet mer og mer, og det er kanskje like greit. Har vært nok så aktiv på nettdating og har truffet et par greie menn!

Vet ærlig talt ikke helt hvor jeg skal begynne, men kan jo si at jeg har truffet 4 nye menn.

Nr. 1: Var på en super ”date” med en veldig kjekk jurist. Vi drakk noen glass vin lo masse og koste oss ☺ Ble med den ene daten, han bor tross alt i en annen by.

Nr. 2: En lillesøsteren min prøvde å spleise meg med! Jaja, siste gangen jeg gjør det! Endte opp på en 7 timer lang date! Middag, spasertur og drinker. Klarte ikke helt å få meg selv til å gå selv om det ble bra kjedelig etter 3 timer, var tross alt bursdagen hans! Gjør IKKE den tabben igjen… hehe. Så sa nei til en til date, han hadde jo STORKOST seg. Menmen, han skjønte nok til slutt at jeg ikke likte ham på den måten.

Nr. 3 En veldig grei fyr, kom og hentet meg her en søndags kveld etter jeg hadde vært på jobb. Vi så film og vi satt oss tettere og tettere, begynte å kile hverandre til slutt ble det råklining og tafsing på sofaen. Endte jo selvfølgelig opp i sengen etter hvert. Alt funket jo flott på det området, men han va grusomt sjenert! Snakk om å hoppe opp av sengen 2 min etter vi hadde gjort oss ferdig for å passe på at jeg ikke ble flau av å være naken. WTF?! Han kledde på seg i full fart. Han var ganske fornøyd med at jeg ikke fulgte etter helt med en gang da… Lå vel på sengen et kvarters tid naken mens vi maste og lo. Han va vist alltid sjenert når det kom til nye damer. Ble ganske skeptisk når han begynte å snakke om eksen sin, så spørs om han er over henne. Til tross for at det ble slutt for ett års tid siden, gjenstår jo enda og se. Dette er vel litt over en uke siden, han reiste til en annen kant av landet for å delta i en begravelse like etter og nå holder han på å flytte. Han sa i hvertfall han ville ha meg over igjen og at han veldig gjerne ville bli bedre kjent ☺

Nr. 4 Jeg ble litt i overkant ivrig med disse nettgreiene etter nr. 3. Varm i trøya rett og slett! Jeg fikk i hvertfall en forespørsel fra en som jeg har pratet med i litt over et år nå. Han hadde nettopp kommet til byen etter å ha vært på utenlandsoppdrag i tre mnd, og lurte på om ikke vi skulle ta oss en liten spasertur. Tenkte at såpass lenge som vi har pratet er jo en spasertur helt uskyldig! Der tok jeg jo grundig feil gitt… Turen var uskyldig nok den, hadde samme gode tone, lo mye. Etter å ha gått i en times tid gikk vi tilbake til meg der bilen hans sto. Spurte om ikke han ville komme inn en tur, va jo for dumt å bare sende ham hjem. Ett eller annet skjedde i hvertfall, og det sa liksom PANG. Ble en heller heftig runde i sengen, ikke akkurat planen min. Jeg vet at denne fyren ikke er ute etter noe mer enn bare kos og vennskap, noe som egentlig er greit, han er litt for gammel for meg, hele 12 år eldre. Han vil i hvertfall se meg igjen :P men holder det litt på vent mens jeg ser hva som skjer med nr. 3

Hvor utålmodig er ikke jeg da? Nå har jeg en nr. 5 som vil treffe meg til uken, jeg har vel sånn halvveis sagt ja. Nr 4 er tross alt ikke seriøs, og nr. 3 fraværende og muligens ikke over eksen. Salig rot dette! Elskeren vet at jeg dater og treffer andre menn, og syns vist det er ok, selv om han ikke liker å dele meg. Så nå gjenstår det bare å droppe ham helt, skal nok klare det etter hvert, selv om jeg nærmest kommer løpende hver gang han vil se meg… Kommer muligens mer på denne bloggen litt senere, når jeg har samlet tankene litt!

Er jeg far gone når det kommer til moral her eller? Jeg er egentlig ikke så stor fan av å date flere på en gang, men er nesten litt redd for å gå glipp av noe. Kom gjerne med synspunkter!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...