Gå til innhold

Veien til Ada Madelèn

  • blogginnlegg
    2
  • kommentar
    1
  • visninger
    26 580

Ufrivillig barnløse, send oss babystøv?


ByAdina

1 165 visninger

Heisann! Da var det på tide at jeg også lagde meg en blogg her på kvinneguiden.

Her kan du følge meg og mr. D som jeg velger å kalle parneren min på den lange veien mot babylykken.

Vi er ufrivillig barnløse og har prøvd nå i 8 måneder å få barn.

Til å begynne med trodde jeg at jeg skulle bli gravid etter en måned eller to, men dette viste seg å være stikk motsatt. 9 måneder etter og jeg blir mentalt utslitt.

Skulle så gjerne ønske at babystøvet fungerte men ingen bolle i ovnen til nå desverre..

Vi begge er utrolig glade i barn og har begge to veldig lyst å skaffe oss en liten familie. Vi har til og med funnet navn; Ada Madelèn hvis det blir en jente, Theo hvis det blir en gutt.. :-)

Hvis bare drømmen kunne bli oppfylt snart da! Hva er det jeg gjør galt liksom? Er jeg steril? Nei jeg kan umulig være det. Ingen i familien er det og vi har prøvd i 9 måneder. Igrunn helt normalt selvom jeg til tider føler meg alene siden alle rundt meg blir gravide.

Burde jeg skjekke meg nå? Er det noe galt med mr.D? Hjelper det hvis jeg begynner å trene? Hva med folat?

Tro meg jeg har prøvd alt. Grønn te, folat, B vitaminer, sunne måltider, å være aktiv, holde sæden inne i sjeden lenge, prøvd å ikke tenke på baby en måned, stresse mindre, røyke mindre og har slutta helt å drikke.

Hvorfor får vi det ikke til? Jeg tørr ikke lenger å ta negative tester i frykt om å oppleve negativt. Blir superdeppa og føler meg maktesløs. Men jeg gir ikke opp håpet fordi om. Kjæresten min er en utrolig god støtte!!

Kryss fingrene for oss...

Venter mensen om 8 dager til... Føler ikke at jeg er gravid. Ømme pupper er det eneste, men det er normalt før mensen..

*håp*

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Jeg forstår deres problem så utrolig godt!, meg og min kjære har samme problemet :(, vi har vært sammen i ett år, vi har aldri hatt samleie med kondom/ jeg har sluttet på P-pillene når jeg ble sammen med han! og vi ønsker oss barn! vi har tenkt til jeg gravid så beholder vi, i begynnelsen tenkte jeg bare *jeg vil ha baby* jeg vil ha baby* **JEG SKAL HA BABY* så sluttet jeg og tenke på det, jeg tar graviditets test hver måned så og si, men jeg blir like skuffet vær bidige gang :( jeg bekymrer meg for at kanskje jeg er steril eller feiler noe annet, jeg er redd for at typen min feiler noe!, ja vi har prøvd alt!! som vitamintabletter og sunne måltider og bla bla bla! jeg blir gal snart! vi får det ikke til :( vi har funnet navn også blir dte jente så skal hun hete hayley eller Madelèn, blir det gutt så skal han hete Kim Andre.. men dere har prøvd i 9 måneder, vi har prøvd i ett år nå! men nå vet dere at dere er ikke de eneste som virkelig sliter og blir deprimert av slikt! men jeg ønsker dere lykke lykke til og håper dere vil få Ada Madelèn eller theo :) jeg håper virkelig at dere får det til! krysser fingrene mine får dere :goodbye:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...