Gå til innhold

Peachy's Blog

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    9
  • visninger
    61 108

Samme gamle driten...


Peachy

1 278 visninger

Her var vi igjen da :) ser at ganske så mange har lest det jeg skrev sist. Hva er det med at ingen kommenterer blogginnlegg egentlig? jaja. anyways, ikke det som er viktig. Det er vel heller det at jeg får diverse tanker ned på "papir".

Det er om mulig enda mer rot i hodet mitt nå enn for to uker siden. Jeg holder fremdeles på med samme fyren, er ikke sikker på hva jeg skal kalle ham, så får vel bare bli Elskeren da, har vel blitt omtalt som det før. I hvertfall, jeg hadde en ganske så grusomt helg der. For å fortelle kort var det en kompis av han der som på død og liv ville ut med meg, skjenket meg og prøvde seg gjentatte ganger. Var ikke så mye hjelp å få fra Elskeren heller, han styrte no på med sitt på festen. Han er vist av oppfatningen at damer skal klare seg sjøl. Jeg burde vist ha klart å kvitte meg med ham selv. Var ikke så enkelt, men til Elskerens forsvar fikk han ikke med seg hva som skjedde, og jeg var dum nok til å la det gå alt for langt uten å gi beskjed om at jeg trengte hjelp. Skal vel prise meg lykkelig for at jeg ble skjenket fra sans og samling og måtte legge meg allerede halv tolv på kvelden :fnise: da fikk jeg no fred fra han plagsomme, og Elskeren kom med bøtte og sjekket på meg natten gjennom :)

Dagen etter var ikke bedre, ettersom vi hadde gjester der hele dagen, inkludert drittsekken som prøvde seg på meg. Han ble jo bare mer og mer furten når han ikke fikke annet enn avslag. Ta et hint liksom.... Leke spenning og slag er blant stikkordene for ting han gjorde for å få oppmerksomheten min. Kjempe kjekt... Heldigvis var Elskeren mye mer beskyttende denne dagen, men han burde jo fått seg en på tryne. Ville ikke dere menn gjort det om det om kompisen deres prøvde seg på dama dere hadde noe på gang med? Føler det som at jeg ikke var viktig nok til at han gadd å gjøre det egentlig...

jaja... nå sitter jeg no her, etter enda en diskusjon med Elskeren. Han forteller hvor mye jeg betyr for ham, jeg blir lei meg siden han ikke viser det godt nok og fordi han ikke vil ta det videre. Han kommer med unnskyldninger om at han ikke er klar for å gå inn i noe med hele seg og at han ikke kan gi meg det jeg fortjener. BS! Hadde han virkelig villet være sammen med meg, hadde han vært det.

På toppen av det hele har eksen min begynt å ta kontakt etter at vi traff hverandre på byn sist helg. Det var ikke akkurat noe koselig møte, endte opp med at begge gikk til sitt etter få ord, og jeg ble veldig lei meg. Trodde ikke at ting skulle stå sånn til etter 6 mnd fra hverandre!

Han vil jo prøve igjen. Lover at han har forbedret seg no, jeg har jo sett bevis på, men tør jeg virkelig å gå tilbake der? Jeg har tenkt mye på ham i det siste. Sjansen er vel stor for at jeg tenker så mye på ham fordi jeg er "ulykkelig forelsket" i Elskeren. Jeg vil ikke gå inn i noe halvhjertet. Det fortjener ingen av oss. Syns disse tingene her er grusomt vanskelig!

  • Liker 1

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Stefan

Skrevet

Jeg er helt klart av den formening om at kvinner klarer å avvise selv, og at de kommer til meg om de føler at noen er ubehagelig innpåslitne. Så kan vi heller ta det derfra.

Denne Elskeren virker veldig fornøyd slik tingene er nå. Han er på en måte fri, og får det han trenger. Det er opp til deg å bryte dette mønsteret. Du må forklare hva du vil, og at du ikke vil fortsette slik det er nå. Vil han ikke, så går du bare videre, men ikke til eksen. Det er en grunn til at han er en eks. Og grunnen til at du tenker på ham er nok kun fordi du nå sliter med Elskeren.

Ta det pent, og tenk på deg selv oppi alt dette. Vil ikke Elskeren ha deg, hvorfor skulle du ville ha ham? Da får du heller finne en som er deg verdig. Lykke til!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takk for et fint svar og gode råd :)

Ja det kan virke som han er storfornøyd med tingene sånn som de er nå. Desverre. Jeg har lovet meg selv å ta en avgjørelse så snart eksamen er over, om to uker. Jeg vet jeg bare gjør meg selv en bjørnetjeneste ved å vente, men en del av meg håper vel han skal bestemme seg i mellomtiden. Han har vel også nå fått en frist på to uker til å bestemme seg... Håper bare jeg klarer å gå den andre veien om ting ikke går som jeg ønsker...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...