Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 024

WebCam-date


Stefan

1 827 visninger

Jeg lar fingrene løpe over speilet. Dogget gjør så jeg såvidt kan skimte blåveisen fra igår. Bedriftsfotball er ikke bra. Ikke i det hele tatt. Men pokker så morsomt. Jeg er akkurat kommet ut av dusjen og har knyttet håndkledet rundt livet. Dråper av vann renner nedover huden, og jeg grøsser stille. Alltid litt kaldt når døra til badet åpnes.

Tankene løper til det som skjedde etter fotballkampen. Etter at jeg hadde vært i dusjen. Videochatten. Den var etterlengtet. Hadde savnet henne stort, enda man tar alt en dag av gangen. Enda man er klar over at man kanskje ikke kommer lenger. Noen gang. Det var noe med øynene hennes. Smilet. Så nydelig. Men denne gangen var det litt annerledes. Hun virket mer frekk og utfordrende. Samtalen gikk allikevel strålende, men det ble hetere og hetere.

Det hele begynte med at hun syntes det var så varmt, at hun skiftet. Sånn akkurat utenfor bildekant. Jeg syntes selvsagt dette var veldig dårlig gjort, og kalte henne en tease. Dermed kom hun inn i bildekant for noen sekunder, bare i undertøyet. Så ville hun se undertøyet mitt, så jeg lot henne få viljen sin der. Så der satt hun i bare undertøyet sitt, og jeg i bare undertøyet mitt, og spenningen var å ta og føle på. Det er ikke ofte jeg har tatt av meg på cam, for å si det slik. Hun begynte å kneppe opp BH'n, og viste frem den flotte kroppen hennes, strålende, selvsikkert. Så tok hun av seg trusa også. Og ga meg beskjed om å gjøre det samme.

Jeg fikk en sånn småpanisk følelse over meg. Flau og keitete, fikk jeg bort boxeren. Det ble mye stirring på hverandre. Så kom oppfordringen om å tilfredsstille seg foran hverandre. Det ble veldig merkelig. Hun var utrolig deilig, og hun visste hvordan hun skulle pirre meg. Jeg derimot, satt der med pikken i hånda og følte meg flau. For hva? Jeg har ingen problemer med å ta av meg foran ei jente i det virkelige liv, og heller ikke ha problemer med å vite hva jeg skal gjøre, men nå... foran en dataskjerm, fikk jeg plutselig problemer. "Skjerp deg. Dette er da ikke så farlig. Nyt det. Hun er ufattelig deilig, og hun er tydligvis fornøyd med kroppen din". Jeg kom igang, men der hun ble ferdig veldig kjapt, slet jeg med å komme. Det føltes ut som en halv evighet, og jeg fikk presset på meg at jeg må gjøre meg ferdig. At hun bare ventet på meg. Da så jeg smilet hennes. Hun nøt dette. Jeg så henne rett inn i øynene mens eksplosjonen kom. Det ble litt merkelig etterpå, men det ble en fin avslutning uansett.

Men her står jeg i dag og kler på meg. Smilet er på plass. Men hvorfor jeg skulle bli så ufattelig flau over dette, aner jeg ikke. Gleder meg allikevel til neste gang... :fnise:

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Stefan

Skrevet

Ja, du sier noe. Jeg hadde lovet meg selv at jeg aldri skulle gjøre det mer, men når det er såpass lenge til man kan møtes må man på en måte holde på spenningen, og sørge for at det er en utvikling der... :fnise:

Og jeg vet jo ikke engang om dette kommer til å fungere engang... Som sagt, rimelig fjortis for øeblikket... :fnise:

Lenke til kommentar
Angelika3

Skrevet

Har lest alle blogginnleggene dine nå. Du skriver fantastisk godt! Elsker bloggen din og vil nok bli fast leser heretter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Takker for det, Angelika3. Blitt lenge siden nå, men nytt materiale er på vei. ;)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...