Gå til innhold

gravid1994's blogg

  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    3
  • visninger
    24 569

16 år og gravid!


sarao

1 632 visninger

Hei :biggrin:

Tenkte jeg skulle blogge litt om min graviditet fram over, eller tiden etter abort.

Jeg er da 16 år, blir 17 år snart. Jeg er i fast forhold, og har vært det ganske lenge. Har kjent typen jeg er med nå i rundt 4 år.

Jeg fant ut for 3 dager siden at jeg er gravid, og er sånn ca 6 uker på vei. Jeg har bestandig vært i mot abort, men situasjonen ble litt annerledes når jeg sto i den selv. Etter mye tenking fram og tilbake har jeg funnet ut at jeg vil ikke ta abort og kommer ikke til å takle det. Jeg knytter meg veldig fort til ting og mennesker, selv om barnet kun er et lite frø enda.

Kjæresten min er 20 år, går skole og jobber. Jeg går også på skole, men vist jeg skulle beholde barnet ville jeg ta et friår eller mer om det trengs. Typen min skal fortsette å jobbe og gå på skole da.

Økonomisk tror jeg ikke dette kommer til å bli noe problem, moren min er her og kommer til å støtte meg igjennom alt med penger og kjærlighet. Og hun mener at det er mange i denne alderen som ikke er klar for å få barn og ikke hadde klart det, men hun mener at jeg og typen min er såpass moden at vi kommer til å bil kjempe gode foreldre.

Står fortsatt i det dilemmaet om jeg skal ta abort eller ikke, jeg vil ikke men typen min er enda veldig usikker. Men jeg tror han kommer til å endre mening når han kanskje får høre hjerteslagene til barnet på ultralyd som jeg skal til i morgen.

Om han vil ta abort så tror jeg at jeg kommer til å akseptere det, vist jeg ikke tar det alt for tungt. Er jo til syvende og sist jeg som bestemmer, og det har han selv sagt.

Har også tenkt på adopsjon, men det er han helt i mot. Han mener at ingen andre enn han skal oppdra hans barn. Men jeg er helt mot abort, og vil ikke han ha barnet så vil jeg at andre skal ta vare på det og la det få en kjempe fin oppvekst å la barnet få det han fortjener. som kanskje vi ikke klarer å gi det.

Fortalte moren min at jeg var gravid samme dag som jeg fant det ut, samme med læreren min. Noen dager etter fortalte vi søsteren til typen min det, hun ble kjempe glad og håpet vi ikke kom til å ta abort.

Håper på positive tilbake meldinger og ikke mye ned rakking i og med at jeg er veldig ung.

Takk på forhånd, og håper folk vil følge med her :)

  • Liker 1

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Er vanskelig situasjon det der. Men er også i mot abort, eller for min egen del ville jeg aldri vært i tvil! Ville tatt i mot barnet med åpne armer. Men for mange kan abort være det beste valget, aldri noe fasitsvar!

Men synes du skal følge magefølelsen din og ta avgjørelsen for dine+kjæresten din sine vegne, ikke høre på alle andre! Er trossalt du/dere som skal oppdra barnet uansett.

Er så klart tøft å oppdra et barn når man er i ung alder, men man klarer alt hvis man vil :) Barnet vil nok gi deg gleder i livet på andre måter enn hva ditt "vanlige" liv ville gjort.

Her i gården er ønske om barn veldig stort, men foreløpig ingen hell og er under utredning! Så er ingen selvfølge for alle at de kan få barn heller. Så det er jo noe å tenke på også ;)

Lykke til med avgjørelsen og evt. svangerskapet ;)

Lenke til kommentar

Hei :)

Jeg vil bare komme med et par kloke ord :) *ingen ned rakking* :)

Jeg hadde tidligere ei vennine som ble gravid da hun var 16 år gammel, hun var fast bestemt på og beholde barnet, hun hadde god støtte i fra foreldre og venner, men hun hadde en litt vanskligere situasjon en deg, hun og typen var narkomane, men barnet fikk henne til og slutte, hun måtte på avrudning og morshjem for og lære virkeligheten, når hun fikk barnet måtte hun på mødrehjem igjen sammen med barnet! hun fikk mye med barnevernet og gjøre men det er fordi hun var narkoma... men jeg håper du beholder banet!

jeg skal være ærlig og si at jeg mesunner deg utrolig mye! meg og min type har problemer med og få barn vi har prøvd i ett år nå uten og lykkes :( du er rett og slett heldig!! MEN!!!, du er bare 16 år gammel, du har så vidt begynt ungdomslivet ditt! du har så vidt oppfyldt fylla OSV! så selfølgelig tenk nøye igjennon dette! men hadde det vært meg hadde jeg beholdt barnet, og du er heldig som har støtte i fra dine foreldre :) er ikke sikker på om jeg hadde fått en slik støtte! min mor sier hun ville blitt skuffer over meg om jeg fikk et barn nå! og jeg er bare 18 men jeg vil så gjerne få barn! masse lykke til :):goodbye:

Lenke til kommentar

er 18 og gravid selv. Men har vært prøver siden 16 år :P Det høres lit rart ut men vi har en stoor ønske om et kjærlighetsbarn :)

Masse lykke til! :klemmer:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...