Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 032

Dagen det umulige skjedde...


Stefan

1 723 visninger

Eggene smakte litt rart den morgenen, men jeg var sent ute på jobb, og rakk såvidt å kysse min kjære på vei ut døra. Jeg tenkte på henne mens jeg løp til trikken, samtidig som jeg virkelig forsøkte å få bort smaken av eggene med en jordbærtyggegummi. Forholdet til min kjære hadde fått seg noen dype bulker, og følelsene var ikke det samme lenger, men det var allikevel godt og trygt. Det var en stund siden vi hadde hatt sex, men det var nok bare en fase. Hun hadde hatt en del å tenke på den siste tiden, så jeg regnet med det var derfor jeg ble avvist. Det å bli avvist i en slik setting er ikke moro, spesielt når det begynner å bli et mønster. Allikevel var jeg positiv, og i et forhold ser jeg ikke på andre damer.

Denne morgenen smalt bomben. Jeg kastet meg på trikken, og så rett inn i de klareste blå øynene jeg noensinne hadde sett. Jeg ble litt forfjamset, og tittet nok litt for lenge, for hun smilte utfordrende til meg. Hun var usedvanlig vakker. Eller... egentlig ikke. Vakker og veldreid var hun, men ikke usedvanlig. Noe var det allikevel. Som gjorde henne så utrolig spesiell. Hennes sjarm og sensualitet viklet seg rundt meg der vi stod rett ovenfor hverandre. Tiden stoppet omtrent opp. En tur på fem minutter føltes som en evighet. Våre øyne møttes mange ganger, og ofte holdt vi blikket så lenge at jeg følte vi fikk et innblikk i sjelene til hverandre. Intenst. Jeg var innom hele følelsesregisteret. Spenning, glede, lidenskap, men mest av alt skam. Dette hadde aldri skjedd før. Jeg registrerer at andre kvinner er vakre, men aldri noe mer enn det. Det er som å se på en flott bil. Nå slet jeg med alle disse følelsene. Jeg måtte av trikken. Men da ville jeg kommet forsent. Jeg ble. Da jeg skulle av, dultet hun lekent borti meg. Jeg ga henne et særdeles fårete smil som jeg var flau over etterpå. Jeg som aldri pleier å bry meg om slik. Så gikk trikken. Jeg hadde overlevd. Jeg ble stående og se etter trikken, selvom jeg hadde dårlig tid. Så forsvant jeg inn på jobben.

Det hadde gått i ett, men da det endelig var lunsj og jeg var med en kollega ut for å spise, kjente jeg plutselig noe i lomma. Et visittkort. Med et bilde av denne vakre blondinen med de fantastiske øynene på. Jeg var helt ute av fokus resten av dagen.

Nå, en uke etterpå, sitter jeg her med visittkortet i hånden, og med mobilen i den andre. I hodet mitt har jeg ringt minst 20 ganger. I morgen blir det nok en samtale med min kjære. En som ingen av oss vil komme til å like. Ikke nødvendigvis på grunn av denne blondinen. Men fordi ting tydeligvis ikke er bra mellom oss, siden jeg fikk denne kraftige reaksjonen. I et forhold ser jeg aldri på andre...

8 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Vanilla North

Skrevet

Åhhh.. Det var fantastisk Stefan...

Flott at du aldri "ser" utenfor forholdet ditt, men kanskje er dette en "red flag" for å fortell at noe virker ikke sånn det skulle virker?

kansje?

Vet du? jeg gleder meg til del 2 av historien :)

Lenke til kommentar

Hva skjedde med denne dama? Ringte du henne til slutt? :popcorn:

Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Jo, jeg ringte. Det ble en kort, stormfull, men himmelsk drøm. Hun flyttet altfor raskt inn, og interessen hennes dalte etterhvert, uten å klare å kommunisere. Frustrerende å se kvinnen man elsker sakte men sikkert gli bort på den måten. Fantastisk kvinne på mange måter, men hun hadde ikke klart å slippe eksen sin, og de fant tilbake til hverandre. Etter det brøt jeg all kontakt, så jeg aner ikke hvordan det gikk med dem. Det er også av liten interesse.

Lenke til kommentar

Aha.. Så "din kjære" den 27 mai 2010 er ikke den samme som "Dama" den 17 desember 2010? Er visittkort-dama den samme dama som du skriver om 17 desember 2010 da? :lete:

Phu.. dette var vanskeligere å holde rede på enn figurene i tv-såper. :ler:

Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Hehehe... jeg forsøker å holde det litt anonymt og da, for det er nok noen som kan kjenne seg igjen i dette. ;)

Lenke til kommentar

Hoho.. skjønner, og her kommer jeg og leker "Frøken Detektiv". Nysgjerrigheten lenge leve! :Hehe:

Får late som om alle er forskjellige da, så slipper jeg å holde rede på hvem som er hvem. ;)

Du skriver veldig bra, Stefan, jeg synes det er interessant å lese bloggen din. Ikke ofte jeg gidder å lese mer enn de siste innleggene, men her kunne jeg lest hele bloggen uten problemer. Kudos!

-Nymph

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Takker for flott tilbakemelding. Det kommer mer her inne. Tro meg. :fnise:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...