Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 449

Kjempefin helg :-)


Gjest

1 147 visninger

Jeg glemte å skrive i bloggen i går, jeg. Ble så hektisk på kvelden at hele bloggen datt fullstendig ut av tankene mine. Ringte nemlig til en gammel skolevenninne. Er kjempelenge siden jeg har snakka med henne. Og da ble vi jo sittende og skravle i halvannen time :rodme: Jepp, vi hadde mye på hjertet, begge to. Så langt har altså dette 10-årsjubileet vi skal ha til jul allerede vært veldig fruktbart for min del. Først ringte en gammel venninne til meg for noen dager siden, og ba om hjelp til å finne folk i min klasse. Og nå snakka jeg altså med en annen venninne lenge i går. Tenk så morsomt selve jubileet kommer til å bli da, når vi skal samles nesten hele gjengen. Gleder meg sånn :hoppe:Hva gjorde vi ellers i går? Jo, vi hadde en kjempefin dag i går. Det var min dag til å stå opp med jentene. Klokka 6.30 var det altså bare å hive seg rundt. Da hadde Lillesøster bestemt at dagen var begynt. Vi hadde en flott morgen sammen. Og da Lillesøster la seg til førsteluren sin klokka 10, tok jeg og Storesøster fram stemplene mine. Stempla og kosa oss med papir i en time. Lagde blant annet hvert vårt bursdagskort, ettersom vi skal i to bursdager nå i helg :) Storesøster var kjempetålmodig mens hun jobba med papir og stempel. Var jo så morsomt, jo. Eneste aberet med å la henne stemple er at stemplene blir helt svarte etterpå :forvirret: Men men, sånn er det. På ettermiddagen i går var hun som var dagmamma for Storesøster i to år og sønnen hennes på besøk her. Var veldig veldig koselig. Storesøster gleda seg såååå til de skulle komme. Og da de kom var både hun og sønnen til dagmammaen helt ville. De lekte så fint i lag. Han ville ikke dra da klokka ble litt over 19 og mammaen sa at det var på tide å dra hjem. Han la seg ned pp gulvet og sprella, så lite gira var han på å slutte leken :ler: I dag er Storesøster i barnehagen. Jeg har kosa meg med Lillesøster, vært litt på nett, bakt brød, satt på en maskin med tøy og rydda litt ute i garasjen. Jeg har med andre ord vært supereffektiv nå mens Lillesøster har blunda. Eller hun blunder ennå da, så jeg skal straks hive i meg litt lunsj. Etterpå skal jeg og Lillesøster hive oss i bilen. Jeg har legetime i dag. Skal ta den ene fettkulen i hodet i dag. Yikes :overrasket: Gleder meg ikke akkurat, men det skal bli fint å få den bort. Etterpå er det turning med Storesøster. Tror ikke jeg orker dra hjem i mellomtiden. Henger bare rundt i byen litt før turninga, tenker jeg.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Vil bare ønske deg en fin dag etter at jeg så en hilsen fra deg hos meg! Ser du har det travelt med de to jentene så du får bare nyte de dagene du har storesøs i barnehage og i alle fall får noe tid når lillesøs nap'er. Den tiden må du vel ikke bare bruke til hus og hjem håper jeg!

Lenke til kommentar

Koselig med hilsen, LilleMy. Og no worries. Lillesøsters lurer brukes i all hovedsak til alt annet enn hus og hjem ;) Men når man får ånden over seg må man jo bare utnytte det. For det går jo så fort over :lol:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...