Gå til innhold

liv's Blog

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    320
  • visninger
    51 083

onsdag


Gjest

1 244 visninger

ja i dag har jeg vært på jobbintervju igjen. Gikk veldig greit. De skal ansette to, og har 4 inn på intervju så der er jo 50% sjanse da :):ler: jobb ja :ler: midlertidig, veldig midlertidig. Snakket med FO om kontrakten for jeg synes den var så "tynn". og FO var helt enig. Mente jeg ikke burde skrive under en gang, så tynn er den..Kan jeg snart skrive noe om kulen på magen din søndagsengel?, eller vil du ikke ha noe om det der?Ellers så er mobilen min på rep. Så jeg har verken klokke eller mobil.. mitt simkort står i mannen sin telefon da ;) snill han :sjenert: I dag har jeg spist krabbe. Nam!I morgen er første dagen på jobben, fikk spørsmål i dag om jeg ønsket å jobbe på stor avd. i stedet for liten og det vil jeg jo gjerne. Kan finne på mer aktiviteter med de :)

6 kommentarer


Anbefalte kommentarer

søndagsengel?

Skrevet

Er det den jobben der de først tilbød deg førskolelærerlønn? Uansett bedre med litt lønn enn ingen, da :) Tror jeg vil vente enda litt til med å skrive at jeg er gravid på klassesiden. De som hører om det, hører om det, men ellers vil jeg vente til ca uke 25... :sjenert: Klarer fortsatt ikke å tro fullt og helt på at alt går knirkefritt (selv om jeg har mye større tro på det nå enn for noen uker siden :) )

Lenke til kommentar

Jepp det er den jobben ja.

Det er du som bestemmer, du kan jo selv si det på forumet når du er klar! Ta en titt og still noen spørsmål i forumet da!

Lenke til kommentar

Skal ikke være enkelt å finne seg jobb nei!

Hører hva du sier Søndagsengelen.. Opp til deg! Jeg er bare veldig glad jeg!!!!!

Lenke til kommentar

Bra at det gjekk fint på intervju! *krysse fingrane for deg*

Takk for oppmuntring i dagboka, forresten. ;)

No skal eg spela!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...