Gå til innhold

liv's Blog

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    320
  • visninger
    49 384

Om denne bloggen

litt om liv's liv

Blogginnlegg i bloggen

Lørdag

I går var mamma, siss og jeg på West side Story, veldig bra og anbefalles!I dag har jeg bare slappet av, vel jeg har vasket badet, men bortsett fra det slappet av. Om en drøy time reiser jeg for å være barnevakt. Til to kjempe koselige små barn. Som sover når foreldrene drar

Gjest

Gjest

Hey jeg er superbruker!

Jeg har jo bare vært modde i dette forumet så det blir nok litt uvant men jeg gleder meg og til å slippe ansvaret. Har mye å gjøre om dagen og med den lille i magen så rekker ikke tiden til alt. Så da er jeg super i stede!

Gjest

Gjest

Koselig ettermiddag med lillebror og lillesøster!

Pappa hadde feilberegnet tiden så jeg måtte ta en halv time avspasering fra jobb i dag. Lillebroren min er 6 år, 7 om halvannen måned. Han har tatt bussen inn hit til hovedstaden helt selv og da må jo noen hente han på bussterminalen. Denne noen ble denne gangen meg. Vi gikk en tur på lekebutikken og tittet i ca et kvarter-tyve min. Så ringte lillesøsteren (baby-E). Så gikk vi alle tre på Egon og spiste deilig mat. Så dro siss og lillebror hjem til henne og jeg dro hjem for å skrive dette!Buss t

Gjest

Gjest

I natt har jeg ringt 112

Våknet av et drønn, hele huset rister. Hører knust glass som slildrer. Det første jeg tenkte var nå røk akvariet!Summer meg litt, klatrer ned og ringer 112. Titter ut vinduet og der står det en bil, ser knust glass. Så kommer to personer (menn tror jeg) ut av restauranten i etasjen under. (Jeg så i allefall bare to) De har svarte finnlandshetter og en har lys genser, den andre mørk. De har på hansker og full pakke.Hun andre vi bor med fikk tatt bilnummeret og jeg typen/fargen men bilen er vel si

Gjest

Gjest

I dag har vi vært på visning

Fant ut at livssituasjonen ikke lenger passer seg i kollektiv så i dag har vi vært på visning. Var 10 andre der og da. Var en leilighet til leie ikke langt fra Carl Berner. Helt greit sted. Litt lite bad men alt var ny opppusset og fint. Han skulle ringe de som fikk den i løpet av morgen dagen.

Gjest

Gjest

Oi (skrevet den 4/1)

Jeg har vist ikke skrevet her i år! Ikke nye innlegg i allefall. Det skjer ikke så mye, jeg jobber og sliter. Mensen er forsinket og mannen litt fortvilet. Han håper nok ikke det er liv i magen min enda.(han vil gjerne ha alt i orden med bosted og sånt først) Men er det liv der så venner han seg nok til den tanken også.. Tenkte å teste i morgen om jeg husker det før jeg reiser på jobb. Vi får se, enten i morgen eller fredag i allefall ;)Lagt til i dag:Jeg testet senere denne kvelden og da stod

Gjest

Gjest

Endlig nytt år!

Hva skal dere gjøre på årets siste dag da snupper? Min kjære og jeg skal til ei venninne og feire der. Vi skal alle ta med litt hver å spise så det blir nok mye godt!Ha en fortsatt fin dag og en fin feiring av det nye året!GODT NYTT ÅR!

Gjest

Gjest

DA er vi tilbake

Har hatt en super jul!Det ble ikke noe tuppeklipping (heller ei puppeklipp ) for det var noe som skjedde hele tiden så da spurte jeg ikke. Ser ikke så ille ut nå da så det går en stund til Har fått mange fine julegaver og bare en å bytte. Fikk to gaver dobbelt. Fortsatt fin jul til dere!

Gjest

Gjest

I morgen

er det lille julaften og jeg skal jobbe tidlig. Etter det skal jeg ta en tur innom kjøpesenteret med mannen Jeg skal ha en fin-skjorte. Min har vist krympet på armene.. Lurer på om jeg skal klippe meg eller om jeg skal spørre svigermor. Hun er utdannet frisør men klipper ikke så mye om dagen da. Jeg skal bare klippe litt pupper, ingen oppklipping eller noe, bare ta litt i nakken. Det burde hun vel klare? Hun har jo gjort det flere ganger før da. Og så sparer jeg 500 kr. Det er sure penger for

Gjest

Gjest

innom fra lånt pc

jeg kommer meg ikke på nett. Mangler sansynligvis noen drivere samt noe annet tul lmed de nye komponentene til pc'n så jeg har satt mannen på saken men det tar tid. Rekker nok ikke innom i morgen

Gjest

Gjest

Ny pc

Jeg har kjøpt oppgraderinger til pc'n så nå er det snart bare skallet igjen av den gamle driten. Den siste delen, CPU, kommer i løpet av helgen. Avhengig av posten. Er sendt fra bedriften jeg kjøpte den på. Shg.no var rimligst på den prossessoren jeg skulle ha så da handlet jeg der!

Gjest

Gjest

I helgen

reiser jeg til mamma og pappa, skal kose meg hjemme hos mamma fredag og ut med venner lørdag, på søndag skal jeg på middag hos pappa. Ser ut til å bli en koselig helg

Gjest

Gjest

julekortliste

Rød=skrevet Venner:R&MM&ØK&AT&TFamilie:Søskenbarn SBOnkel og Tanter Mine:B og TD og J R og RK og OH og SHans:O B og GSBesteforeldre/gammeltanter:FarTante RTante JBestefar Mor og FarTante I og NSøsken/tantebarn:Nevø"niese"Hans lillesøsterMine småbrødreMammaPappaHans bio morHans Fostermor

Gjest

Gjest

Mensen - Sykluser og annen stæsj

I det siste har jeg fått kortere og kortere sykluser. Er nede på 24 dager nå. Denne måneden tror jeg heller ikke at jeg har hatt eggløsning. Får vanligvis el-smerter men i det siste har det bare vært annenhver måned så nå har jeg bestilt og fått noen eggløsningstester. Er ikke prøvere men det er greit å vite hva som foregår og når alikevel.

Gjest

Gjest

I dag skal jeg på julebord

Igjen.Skal på KG - Oslo brukerenes julebord. Var med i fjor og, og det var veldig koselig Men hva skal jeg ha på meg tro? Lurer på dress med skjorte inni eller skal jeg satse på en kjole? Vanskelig å velge det der.

Gjest

Gjest

Snart helg

I dag er det torsdag og i morgen er det naturlig fredag. Denne gangen skal det bli herlig med helg. På lørdag er det Kg's Oslo julebor, og det blir sikkert like koselig som i fjor Må opp kvart over 5 i morgen tidlig så jeg skal snart hoppe til køys jeg, heldigvis begynner jeg ikke så tidlig hele tiden da.

Gjest

Gjest

trøtt

Gjesp, er trøtt jeg. Og det selv om jeg har sovet en time etter at jeg kom hjem også. Skal opp halv 7 så jeg får vel klatre til sengs. I morgen er det foreldresamtaler igjen så da blir det lang dag. 8-17.

Gjest

Gjest

Oi, jeg har ikke skrevet noe i desember!

Det har ikke skjedd så mye, var på julebord på fredag. Elendig mat og opplegg men men med koselige kollegaer så kom vi oss gjennom kvelden.Ellers så hentet jeg skilpadden Nemi på torsdag. Så nå svømmer hun rundt. Nå må jeg ned å kjøpe ny landdel for jeg klarte å knekke den i går. Og så trenger jeg en slik sak for å rengjøre bunn med Greit med søndagsåpent. Etterpå skal jeg spille World of warcraft!

Gjest

Gjest

Influensa

Det var det legen kalte det. Så nå er jeg sykemeldt i tre dager. Og jeg som har så mye å gjøre på jobben, skulle hatt foreldresamtaler alle dagene jeg.

Gjest

Gjest

da er det bestilt

Vi reiser til svigermor i julen og pusen skal på pensjonat ;)Litt dårlig samvittighet men det er jo bare fra fredag til tirsdag morgen da. Så det går nok fint! Blir værre med det andre dyret jeg har her da, men det får mat og nytt vann når vi drar og så skal det gå fint frem til tirdag. De skal jo bare ha mat ca 2 ganger i uken! Værre blir det med lukten her inne ettersom jeg ikke får byttet vann på så mange dager.

Gjest

Gjest

pc'n har sagt natta

må ned på datakjeden i morgen eller lørdag for å kjøpe ny strømforsynig, men til da så får dere ha det fint så lenge!

Gjest

Gjest

Da er akvariet i hus

Neste skritt er platen til å ha det på Siden jeg ikke har sag så må jeg få den tilpasset 125*50. Hmm, tror dere de sager for meg på f.eks maxbo?

Gjest

Gjest

Da er jeg hjemme igjen

Har vært borte i helgen, men det er alltid deilig å komme seg hjem igjen altså Var julebord tur med masse deilig mat og hyggelig selskap. Nå er det bare 12 dager til neste julebord. Tror vel det blir det siste i år da.

Gjest

Gjest

Jeg skal få skilpadde

http://www.zoozity.dk/pasvejl/Pas_Guloeretterrapin.aspDet er vist ikke den mest sosiale men det får bare være

Gjest

Gjest

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...